STOP! NEMA VOĐENJA LJUBAVI: Žena mu je uvela restrikcije, RAZLOG ĆE VAS ZAPANJITI
Ilustracija, Foto: Profimedia

šta to odvraća pažnju

STOP! NEMA VOĐENJA LJUBAVI: Žena mu je uvela restrikcije, RAZLOG ĆE VAS ZAPANJITI

On ne razume zbog čega se ona tako ponaša

Objavljeno: 20:53h

Žena je uvela restrikciju na vođenje ljubavi, jer mi očigledno Evropsko prvenstvo previše odvraća pažnju.”

Ovim rečima se požalio jedan Britanac.

Objasnio je celu situaciju i zatražio pomoć od psihoterapeutkinje Deidre Sanders.

“Oduvek sam bio veliki fan fudbala i nije mi jasno kada joj je moja strast prema njemu postala toliko iznenađenje. Nekada je zajedno sa mnom gledala fudbal i glasno navijala kada Engleska postigne gol”, napisao je muškarac i dodao da ima predivne uspomene njih dvoje kako se grle i zajedno plaču.

Par, Ljubav, Seks, Krevet, Odnosi, Spavaća soba, Brak, Veza
foto: Profimedia

On ima 39, a ona 36 godina. Zajedno su deset godina, a u braku su sedam godina.

“Ona sada jedva da odgleda neku utakmicu. Uglavnom priča o poslu koji mora da obavi”, kaže muškarac.

Ovaj par ima dvoje dece od šest i četiri godine i sve što on želi jeste da svo četvoro zajedno gledaju prvenstvo, kao porodica, ali ona jednostavno neće da se opusti, a deca obično počnu da trče okolo i sve prekinu.

“Da stvar bude još gora, kada sam poslednji put pokušao da imam seks sa suprugom, uvela mi je restrikcije, jer kaže da sam “jako sebičan” i da ne može da me podnese. Nikada nije uradila ovako nešto ranije. Naš seksualni život je uglavnom jako dobar i vodimo ljubav najmanje dva puta nedeljno”, napisao je šokiran suprug.

“Poznajemo jedno drugom tela i spolja i iznutra i znamo kako da zadovoljimo jedno drugo. Međutim, ovoga puta, kada sam joj stisnuo zadnjicu, uhvatila je moju ruku, sklonila je i okrenula glavu od mene. Već počinjem da se osećam seksualno isfrustrirano”, požalio se Britanac.

Afera, Ljubav
foto: Profimedia

“Navodno upropašćavam planove, jer kada shvatim da se igra dobra utakmica, kažem da ne mogu da izađem i njoj je muka od toga da sama čuva decu. Moja starija sestra takođe ima decu i njena porodica uspeva da gleda utakmice zajedno. Voleo bih da i mi to možemo. Prethodna godina je bila užasna i mislio sam da će joj biti drago što se nečemu radujem. Zaista želim da zajedno gledamo utakmice”, završio je svoje izlaganje.

“Sigurna sam da se u celoj zemlji vode slični razgovori. Vaša deca su i dalje veoma mala i vremenom će naučiti da vole da gledaju utakmice, kao i vi. Oboje biste bili mnogo srećniji kada biste mogli da nađete kompromis. Ako gledate sve utakmice, od ranog popodneva, do kasne večeri, to je predugačak period da vaša supruga sama brine o deci. Da li biste mogli da držite TV isključen, makar tokom jedne utakmice, i da izvedete decu napolje, kako bi ona mogla da odmori, ili da i sama odgleda utakmicu u miru?”, odgovorila je Deidre.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.