POLICISTIČNI JAJNICI SU SVE VEĆI PROBLEM: Rešite se tegoba ovog hormonskog poremećaja na prirodan način!
Ilustracija, Foto: Profimedia

DOBRO REŠENJE

POLICISTIČNI JAJNICI SU SVE VEĆI PROBLEM: Rešite se tegoba ovog hormonskog poremećaja na prirodan način!

Odličan preparat

Objavljeno:

Naziv ovog oboljenja potiče od izgleda obolelih jajnika. Na njima se nalaze brojne ciste i jajnici su uglavnom duplo veći od normalnih. Poslenje procene kažu da oko 10% žena u plodnom razdoblju boluje od ovog sindroma, i da se broj obolelih samo povećava. Sindrom policističnih jajnika uzrokuje anovulaciju, sterilitet, povećanu telesnu težinu, opadanje kose, pojačanu maljavost, pojavu akni po licu i leđima… Ukoliko patite od ovog sindroma, shvatite ga veoma ozbiljno jer jedino na taj način možete i da se izborite sa njim.

Proizvod sa posebnom medicinskom namenom koji se pokazao delotvornim kod žena sa ovim tegobama jeste Folinomel.

Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindrom policističnih jajnika), kao i sa problemom mioma.

Folinomel
foto: Promo

Proizvod je odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije (rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine).

Prednosti Folinomela za sindrom policističnih jajnika:

* Reguliše menstrualne cikluse, * Promoviše ovulaciju, * Pospešuje kvalitet jajnih ćelija kao i njihov broj, * Smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći, * Snižava insulin i glukozu, * Snižava holesterol, * Snižava upalu, * Rešava problem mioma na materici, * Rešava problem nervoze i prekomerne težine * Smanjuje potrebe za određenim namirnicama.

Naručite Folinomel klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana po ceni od 2.990 rsd i rešite hormonske poremećaje prirodnim putem.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.