OVO SU MAGNETI ZA PRLJAVŠTINU IZ UŠIJU! Uradite ove 4 stvari KORAK PO KORAK da slušalice izgledaju kao NOVE!(VIDEO)
Slušalice treba čistiti svakodnevno, jer u protivnom one slabije rade, Foto: Printscreen Instagram

vrlo jednostavno

OVO SU MAGNETI ZA PRLJAVŠTINU IZ UŠIJU! Uradite ove 4 stvari KORAK PO KORAK da slušalice izgledaju kao NOVE!(VIDEO)

Ako želite da sprečite nakupljanje prljavštine ili voska iz ušiju u svojim bežičnim slušalicama iskoristite savet jedne influenserke iz Australije

Objavljeno: 16:38h

Mama iz Australije pokazala je kako i koliko često treba čistiti bežične slušalice. Potrebne su vam samo četiri stvari koje verovatno već imate kod kuće.

Ako želite da sprečite nakupljanje prljavštine ili voska iz ušiju u svojim bežičnim slušalicama iskoristite savet Liz Amaje, stilistkinje iz Brisbejna u Australiji.

Ona kaže kako samu sebe opominje da slušalice čisti svakodnevno, jer u protivnom one slabije reprodukuju zvuk i lošije rade.

- Da bi očistili svoje bežične slušalice treba vam alkoholni rastvor, čačkalica, magična krpa od mikrovlakana i štapići za uši. Takve slušalice su pravi magneti za vosak iz ušiju i trebali bi ih čistiti barem jednom nedeljno kako bi vam besprekorno radile - objavila je na Instagramu.

Slušalice, Savet
foto: Printscreen Instagram

Kaže da prvo trebate izvaditi slušalice iz njihove kutijice i pripremiti sve potrebno za čišćenje.

- Prvo iz pošpricajte alkoholnim rastvorom, a zatim ih nežno prebrišite štapićima za uši. Teško dostupne delove očistite čačkalicom, a onda sve prebrišite krpom od mikrovlakana. Kada ste završili sa slušalicama, isto tako obrišite kutijicu u kojoj ih držite i onda sve ostavite neko vreme da se potpuno osuši - opisala je postupak čišćenja i dodala da ih treba čistiti barem jednom nedeljno.

Slušalice, Savet
foto: Printscreen Instagram

Mnogi su joj se zahvalili na savetu te su priznali kako nisu bili svesni da ih treba tako često čistiti, piše Daily Mail.

Slušalice, Savet
foto: Printscreen Instagram

Liz Amaja skupila je pravu malu vojsku prajitelja na Instagramu svojim kućnim savetima, a najčešće pokazuje kako lakše ili bolje čistiti predmete u domu.

Bonus video:

03:38

AKO ŽENA MOŽE DA VODI DRŽAVU, ŠTO NE BI MOGLA DA VOZI TRAMVAJ?! Upoznajte NEVENU, prelepu vozačicu tramvaja

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.