SINDROM POLICISTIČNIH JAJNIKA: Evo šta pomaže sa ovim problemom koji se sve češće pojavljuje kod žena!
Pomoć za probleme, Foto: Profimedia

DOBRA PONUDA

SINDROM POLICISTIČNIH JAJNIKA: Evo šta pomaže sa ovim problemom koji se sve češće pojavljuje kod žena!

Korisnice ovog preparata imaju izuzetno pozitivne utiske

Objavljeno:

Veoma čest hormonalni poremećaj koji se sve više javlja kod žena je sindrom policističnih jajnika. Javlja se ugalvnom između puberteta i menopauze i obuhvata nekoliko fizioloških poremećaja. Karakteristični simptomi ovog sindroma su izostanak ovulacije, menstrualnog ciklusa, a može dovesti i do steriliteta. Prekomerna težina, insulinska rezistencija, maljavost, akne su još neki od simptoma koji vas mogu zadesiti. Lečenje treba početi na vreme adekvatnom terapijom kao i promenom životnih navika. Jedan od suplemenata koji se ističe u lečenju ovog sindroma jeste Folinomel, a korisnice ovog preparata imaju izuzetno pozitivne utiske i komentare na njegovu delotvornost. Budite disciplinovane i vratite zdravlje u svoje ruke!

Folinomel
foto: Promo

Proizvod je odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije (rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine).

Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola, melatonina, kao i folnu kiselinu, i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u regulisanju menstrualnih ciklusa, lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindrom policističnih jajnika), kao i sa problemom mioma.

Folinomel:

* Reguliše menstrualne cikluse * Promoviše ovulaciju * Pospešuje kvalitet jajnih ćelija kao i njihov broj * Smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći * Snižava insulin i glukozu * Snižava holesterol * Snižava upalu * Rešava problem mioma na materici * Rešava problem nervoze kao i prekomerne težine * Smanjuje potrebu za određenim namirnicama

Ukoliko rešite da pobedite ove hormonske tegobe prirodnim putem i poboljšate svoje zdravlje, Folinomel možete naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni 2.990 rsd za 20 kesica.

* Dostava je besplatna.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.