GINEKOLOG OTKRIVA ONO ŠTO ZANIMA SVE ŽENE: Upućuje na stvari koje treba da IZBEGAVATE i koje su ŠTETNE za vas!
Ilustracija, Foto: Profimedia

MORATE DA ZNATE!

GINEKOLOG OTKRIVA ONO ŠTO ZANIMA SVE ŽENE: Upućuje na stvari koje treba da IZBEGAVATE i koje su ŠTETNE za vas!

Seksualne igračke nisu loše za žene, jedino ako nisu sa higijenske strane adekvatne pa mogu izazvati reakciju

Objavljeno:

Ginekolog je odgovorio na mnoga pitanja koje muče žene kada je seks u pitanju, kao što je recimo bol tokom odnosa ili mogućnost od infekcije.

Evo šta morate znati.

Seks
foto: Profimedia

- Seks može biti štetan ako se kombinuje analni i vaginalni seks, zbog toga što bakterije iz analnog kada se prenesu u vaginalni otvor mogu biti veoma loše za vaginalnu floru - kaže ginekolog.

- Bol u toku seksa javlja se zbog suvoće vagine, zatim zbog nedostatka hormona, kao i zbog nekih psiholoških faktora kao što je nedostatak nežnosti, predigre - otkrio je doktor.

- Suvoća vagine se može rešiti lubrikantima - savetuje.

Seks
foto: Profimedia

- Seksualne igračke nisu loše za žene, jedino ako nisu sa higijenske strane adekvatne pa mogu izazvati reakciju. Ono što je svakako loše je stavljati u vaginu predmete koje nisu namenjeni za samozadovoljavanje. Kod jedne žene pronašli smo čep od dezodoransa, morali smo da ga odstranimo hirurški. To se dešava jer je žene sramota da odlaze u seks šopove - kaže lekar.

- Koliko je žena imala partnera, to nije pitanje koje treba da postavi ginekolog, to je intimno pitanje - otkrio je doktor.

- Kada je reč o niskom libidu, to je relativno i kompleksno pitanje i trebalo bi mu se pristupiti individualano, jer kod svake žene je izazvan drugim faktorom - kaže ginekolog.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.