OPERACIJA ČUKLJEVA: Koliko je zaista efikasna i postoji li nešto manje bolno?
Odlično rešenje, Foto: Profimedia

DOBRA PONUDA

OPERACIJA ČUKLJEVA: Koliko je zaista efikasna i postoji li nešto manje bolno?

Mogu da ih nose i muškarci i žene svih godina

Objavljeno:

Operacija čuklja je zahvat koji podrazumeva da neko vreme nećete moći da se krećete i da će vam hod biti bolan kada ponovo počnete. U zavisnosti od toga kakav deformitet je u pitanju, ne mora da znači da će jedna operacija moći da reši problem. A da ne govorimo o onima koji se, pored bola, plaše i anastezije koja je neophodna prilikom ovakvog zahvata.

Evo šta jedna gospođa Marija misli o operaciji čukljeva:

"Mislila sam da je hirurški zahvat jedino rešenje, ali sam se plašila operacije. Komšinica je posle operacije trpela velike bolove, morala je mnogo dugo da leži/sedi, nedeljama nije mogla normalno da se obuje, a da ne pričam o gnojenju rane, krvarenju koje usledi kada slučajno zakačiš za nešto.“

Kako nam je ispričala, nije želela da rizikuje da dugo bude nepokretljiva, a onda je došao spas u zadnji čas!

„Nema šta nisam probala da izbegnem operaciju, a onda mi je unuk po dolasku iz inostrantva doneo korektore za čukljeve! Iako tada nisam preterano verovala u njih, toliko sam se plašila operacije da sam bila uporna u svemu drugom što nije bolno kao to. Bila sam disciplinovana, nosila ih svake noći i ubrzo su čukljevi počeli da se smanjuju, bol je nestao! Danas ih nosim preventivno. Nije mi teško, jer se nose samo tokom mirovanja, najbolje noću, pa ni ne osetim da imam neku „obavezu“. Sada mogu da se kupe i u Srbiji i ja ih toplo preporučujem svima koji imaju problem sa čukljevima: i muškarcima, i ženama, i mladima, i starima.“ – kaže Marija.

Čukljevi
foto: Promo

GDE IH KUPITI? OVDE ili na broj 011/6 888 999 po specijalnoj ceni od SAMO 690 rsd za 1 par! S obzirom da ne prekrivaju celo stopalo, već samo deo na kome se nalazi čukalj, i s obzirom da sami podešavate kaišić, veličina je univerzalna. Mogu da ih nose i muškarci i žene svih godina.

U pakovanju se dobija 1 par longeta, što znači da ima i za levu i za desnu nogu. A navedena cena je ukupna cena, što je izuzetno pristupačno. To koliko ćete ih dugo nositi zavisi od disciplinovanosti, od stepena deformiteta i godina koje ih "nosite". Videćete – vredi probati!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.