NE ČEKAJTE DA BOLEST UZNAPREDUJE: Na vreme i prirodan način rešite probleme sa prostatom!
Rešite svoje probleme, Foto: Profimedia

DOBRA STVAR

NE ČEKAJTE DA BOLEST UZNAPREDUJE: Na vreme i prirodan način rešite probleme sa prostatom!

Veoma važan deo organizma

Objavljeno: 21:00h

Prostata je muška polna žlezda i ona je bitan deo celokupnog zdravlja u organizmu i predstavlja važan deo reproduktivnog trakta. Kada se poremeti struktura ove žlezde, dolazi do niza problema i simptoma koji uglavnom pogađaju muškarce u zreloj dobi. Najčešći uzroci ove bolesti mogu biti infekcije, upale, autoimune bolesti, a ređe kamen u prostati ili suženja mokraćne cevi. Simptomi su praćeni čestim mokrenjem, čak i tokom noći, ili nemogućnosti kad osećate nagon da se olakšate. Mogu se pojaviti peckanje i bol, problemi sa ejakulacijom pa čak i impotencija. Ne čekajte da se stanje pogorša i potražite spas u prirodi!

Prosta Drops preparat napravljen je od biljaka za koje je naučno dokazano da su korisne za poboljšanje funkcije prostate. Prirodni sastojci koji se nalaze u sastavu biljaka mogu vam pomoći da poboljšate cirkulatorni sistem, normalizujete proces mokrenja, povećate imunitet i povećate libido. Najvažnije supstance sadržane u ovom proizvodu su sastojci biljaka: Equiseti 20%, Calendulae 20%, Visci 20%, Petasites 15%, Corylus 15%, Linatia Vulgaris 10%.

Prostata kapi
foto: Promo

Antibakterijsko i antiseptično delovanje Prosta Drops kapi značajno smanjuje broj patogenih bakterija i mikroorganizama koji uzrokuju prostatitis. Ovaj proces u osnovi doprinosi uklanjanju uzroka ove disfunkcije. Bioaktivni biljni ekstrakti imaju vrlo jaka antiinflamatorna, antioksidativna i regenerativna svojstva krvnih sudova, a uz to stimulišu mikrocirkulaciju u tkivima žlezda i pomažu u obnavljanju pogođenih funkcija. Zbog diuretičkog dejstva organskih sastojaka, uklanjaju se poremećaji mokrenja i ublažavaju upale i grčevi.

Redovnom upotrebom Prosta Drops kapi povećava se protok urina i postepeno smanjuje česta potreba za mokrenjem, posebno noću. Neudobnost, osećaj sagorevanja, kao i osećaj nepotpunog pražnjenja bešike i druge neprijatne senzacije postepeno će se smanjivati, a proces mokrenja postaće lakši. Poboljšava se regeneracija funkcije prostate i uretre, doprinosi se obnavljanju normalnog polnog života i plodnosti, kao i povećanju potencije i libida. Kontinuirana upotreba Porsta Drops kapi može pomoći u sprečavanju pogoršanja prostatitisa i s njim povezanih poremećaja seksualnog zdravlja.

Prosta Drops kapi naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po PROMO ceni od 2.590 rsd! Ukoliko naručite 2 bočice, treću dobijate gratis.

*Celokupnu ponudu preparata pogledajte klikom OVDE.

Bonus video:

02:02

ESPRESO ANKETA: Pitali smo starije Beograđane da li znaju ko su influenseri?

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.