PROSTANOL ČAJ: Na prirodan način, bez korišćenja štetnih supstanci, imaćete zdravu prostatu i život bez bola!
Prostanol čaj, Foto: Profimedia

prostanol čaj

PROSTANOL ČAJ: Na prirodan način, bez korišćenja štetnih supstanci, imaćete zdravu prostatu i život bez bola!

Jedan od glavnih uzroka mogu biti polne, venerične bolesti. Infekcije uretera, bešike, bubrega mogu prouzrokovati akutni prostatitis.

Objavljeno:

Prostata je organ oblika i veličine oraha. Po građi je delimično mišić, delimično žlezda. Nalazi se tačno ispod mokraćne bešike, na mestu gde se odvaja ureter koji je zadužen za odvođenje mokraće iz bešike. To je razlog zašto i najmanje povećanje prostate predstavlja smetnju za normalni rad urinarnog sistema.

Osnovna funkcija prostate je da luči tečnost koja je veoma bitna za prenos spermatozoida. Ta tečnost štiti spermu od kiselosti iz uretera muškarca i u vagini žene, tako da od njenog zdravlja zavisi i broj zdravih i pokretljivih spermatozoida. Vađenjem prostate muškarac gubi reproduktivnu sposobnost. Tečnost koju luči prostata sadrži antibakterijsku supstancu koja, pod normalnim uslovima, štiti muškarca od urinarnih infekcija. To je jedan od razloga zašto su muškarci otporniji prema infekcijama mokraćnog sistema od žena.

Poremećaji rada prostate ne pripadaju grupi naslednih bolesti i isključivo su stečeni. Najčešći poremećaji prostate su: prostatitis - upala koja može biti hronična i akutna, benigna hipertrofija prostate ili uvećanje prostate (adenom), maligna hipertrofija prostate (karcinom).

UPALA PROSTATE (PROSTATITIS) Prostatitis se javlja kod svih starosnih dobi, čak i kod vrlo mladih muškaraca. Jedan od glavnih uzroka mogu biti polne, venerične bolesti. Infekcije uretera, bešike, bubrega mogu prouzrokovati akutni prostatitis.

Do upale prostate mogu dovesti i infekcije drugih organa: nelečen pokvareni zub, gnojna angina, reumatoidni artritis, ove infekcije predstavljaju kontinuirano bakterijsko trovanje organizma. Upalu prostate karakteriše povišena temperatura, groznica, slabost celog organizma. Prisutni su bolovi u donjem delu leđa, stomaka, donje karlice, nelagodnost prilikom sedenja, uriniranja i pri defekaciji (stolici). Veoma je bitno da se upala prostate adekvatno izleči, pri tome se mora voditi računa o stilu života, načinu oblačenja, ishrani, čuvati se od infekcija kako se ove upale ne bi ponavljale. Upala prostate se potpuno može izlečiti isključivo kombinovanom terapijom- antibiotskom i biljnom.

Pošto smo već objasnili da je upala prostate često povezana i sa drugim infekcijama i upalama, u terapiji se čaj i kapi protiv upale prostate kombinuju sa čajem i kapima protiv urinarnih infekcija. Dakle, uzima se: čaj protiv upale prostate, čajna mešavina sa kokotcem protiv bakterija u mokraći. Terapija se uzima naizmenično, jedan dan se pije čaj protiv upale prostate ( čajna mešavina sa kokotcem) i kapi protiv bakterija u mokraći ( kapi sa uvom), drugi dan čaj protiv bakterija u mokraći ( čajna mešavina sa uvom) i kapi protiv upale prostate ( kapi sa kokotcem).

Čajevi su ovde od velikog značaja i ne preporučuje se ograničavanje terapije samo na tinkture. Cilj biljne terapije je odvod bakterija putem krvi sa mesta upale, poboljšanje cirkulacije obolelog organa - dovod hranljivih materija neophodnih za normalan rad organa (vitamini, minerali, kiseonik) i eliminacija razgradnih produkata metabolizma, toksina i bakterija. Čaj i kapi deluju baktericidno, antiseptično, antiflogistično (protivupalno) i regenerativno. Na ovaj način dolazi do potpunog obnavljanja prostate bez recidiva (ponovnog vraćanja bolesti).

Čaj koji se pokazao kao odlično sredstvo za ovu boljku jeste Prostanol. Njenove aktivne supstance su:

  • Equiseti – preslica se tradicionalno koristi u lečenju mnogobrojnih oboljenja, na primer genitalnih i urinarnih infekcija
  • Calendulae – neven pomaže kod oboljenja sa prostatom i unutrašnjim infekcijama
  • Visci – imela jača odbrambene snage organizma, pomaže kod unutrašnjih infekcija.
Prostanol
Prostanolfoto: Promo

Način upotrebe Prostanol čaja:

1 litar čaja dnevno rasporediti na 3 doze koje se piju 30 minuta posle glavnih obroka – doručka, ručka i večere.

Oslobodite se bola! Naručite Prostanol čaj klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.590 rsd.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.