MINI GREENY AVANTURA JE POČELA
MINI GRINI JE HIT, Foto: Promo

DOBRA PONUDA

MINI GREENY AVANTURA JE POČELA

Zavoleti voće i povrće nikad nije bilo lakše, zato odaberite svog omiljenog MiniGreeny heroja i avantura može da počne

Objavljeno: 09:44h

Ishrana bogata raznolikim voćem i povrćem pravi je saveznik našeg organizma, a konzumacija ovih namirnica posebno je važna tokom odrastanja naših najmlađih kao i za formiranje njihovih kasnijih nutritivnih navika. Uz Jabučicu Zdravku, Dušku Krušku, Tomicu Borovnicu i ostatak šesnaestočlane MiniGreeny ekipe, voće i povrće postaju pravi heroji, a ova razdragna družina uvek je spremna za svaku dečiju igru.

Kreativni, interaktivni program zabavno-edukativnog karaktera, MiniGreeny, osmišljen je tako da kroz igru stvori povezivanje sa voćem i povrćem, zbližavajući decu sa značajem gajenja i korišćenja voća i povrća u ishrani. Pored razdragane plišane kolekcije igračaka tu su i ukrasi za olovke, društvena igra, kao i baštenski set koji kroz sadnju potpomaže osećaj za negu voća i povrća o kojima se ujedno i uči na zabavan način.

Svi oni koji svoje najmlađe žele da obraduju ovim zanimljivim proizvodima za nezaboravnu igru, mogu ih pronaći u Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop&Go radnjama kao i na Maxi online prodavnici, a kupcima je omogućena i kupovina MiniGreeny ukrasa za olovku po sniženoj ceni uz poseban uslov. Do 19. maja 2021. godine, uz svaku kupovinu u iznosu od 900 dinara i jedan proizvod nekog od partnera (Moja kravica, Milka, Clipsy, Grand, Next, Lenor, Ariel, Pampers), kupci ostvaruju pravo na kupovinu ukrasa za olovke po ceni od 19 dinara, dok se ostatak asortimana može pronaći po regularnim cenama u odabranim prodavnicama.

Mini Greeny
foto: Promo

Posebno interesantan deo ovog programa je MiniGreeny aplikacija na kojoj će najmlađi moći da puste mašti na volju, snime svoj ples sa omiljenom voćkicom i tako učestvuju u nagradnoj igri. Pravo na učestvovanje ostvaruje se kupovinom u iznosu od 1000 dinara, čiji kod sa računa je potreban za objavu videa na sajtu https://minigreeny.rs/ , a petnaest najkreativnijih i najzanimljivijih videa biće nagrađeno uzbudljivim onlajn druženjem sa poznatim jutjuberima i tiktokerima - Leom Stanković, Andrijom Jo, Anom Lazarević i Janom Dačević.

Zavoleti voće i povrće nikad nije bilo lakše, zato odaberite svog omiljenog MiniGreeny heroja i avantura može da počne.

Bonus video:

03:11

ESPRESO NA LICU MESTA: OTIŠLI SMO NA SMETLIŠTE U STUDENJAKU KOJE SU NAPRAVILI KORONA-STUDENTI!

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.