POSPEŠITE PRIRODNE PROCESE AUTOFAGIJE: Gubićete kilograme i centimetre u obimu, i imaćete vitku figuru i energiju!
Green Fit biljne kapi za mršavljenje, Foto: Profimedia

treba znati

POSPEŠITE PRIRODNE PROCESE AUTOFAGIJE: Gubićete kilograme i centimetre u obimu, i imaćete vitku figuru i energiju!

Osnovno pravilo autofagije je da se jede od 6 - 8 sati dnevno

Objavljeno:

Postulate autofagije postavio je, i za to dobio Nobelovu nagradu, biolog Jošiniri Osumi. Bukvalan prevod ovog koncepta ishrane je “pojesti samog sebe” – ćelije jedu toksine, bakterije, parazite i na taj način se organizam čisti.

Čuli ste za proces autofagije i čini vam se da je to pravo rešenje za vas. “Gladovanje” od 12 sati i duže izaziva u telu proces autofagije. Prirodnim putem i tačno kontrolisano, razlažu se proteini i druge komponente radi reciklaže i stvaranja energije. Taj proces dovodi do smanjenja kilaže, gubljenja centimetara u obimu, podizanja imuniteta, poboljšanja funkcija mozga, itd.

Osnovno pravilo autofagije je da se jede od 6 -8 sati dnevno. Za početak jedete šta želite, ali u periodu od 8 sati. Možete imati 2 obroka, ili jedan obrok i jednu užinu. Poslednji obrok pre spavanja treba biti najkasnije do 19h. Mora se posvetiti posebna pažnja kvalitetnom snu, takođe – redovan i kvalitetan san jako je važan za hormonski balans.

Prirodne procese autofagije možete pospešiti i prirodnim putem – proverenim ekstraktima lekovitog bilja. Green Fit biljne kapi za mršavljenje sastavljene su od kombinacija tinktura i ekstrakata herbe rastavića, lista breze, ploda morača, kore krušine i rizoma đumbira. Ovi aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Izuzetno povoljno deluju na smanjenje telesne težine, a i na održavanje željene težine.

Green fit biljne kapi
foto: Promo

Potpuno su prirodne, neškodljive, bez konzervanasa, veštačkih boja i mirisa, čime garantovano u svoj organizam unosite samo proverene sastojke koji će vam pomoći da smanjite broj kilograma.

DOZIRANJE I TRAJANJE TERAPIJE

Green Fit biljne kapi uzimaju se dva puta dnevno ujutru i uveče po 75 kapi (2,5 ml), ukupno 150 kapi (5 ml) i traju oko 10 dana. 3 bočice ovih kapi su dovoljne za mesec dana. Za najbolje rezultate vam preporučujemo da koristite Green fit biljne kapi 2 meseca u kontinuitetu (6 bočica), a na dalje po potrebi.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Green fit biljne kapi
foto: Promo

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.