Ako te muče hemoroidi, lek potraži u ovom leku, pomogao je hiljadama pre tebe! (FOTO) (GIF)
Foto: Shutterstock

tradicionalni ruski lek

Ako te muče hemoroidi, lek potraži u ovom leku, pomogao je hiljadama pre tebe! (FOTO) (GIF)

Svrab, unutrašnji osećaj pritiska, bolni otoci, čvorovi opipljivi na dodir i krvarenje te muče često? Zvuči šašavo, ali kažu da je jako delovorno...
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Manjak kretanja, nauredan način života, nepravilna ishrana uz nasleđene sklonosti, trudnoća i opstipacija mogu izazvati pojačani pritisak na vene u rektumu, pri čemu dolazi do nakupljanja krvi i bolnog oticanja. Ova pojava se naziva hemoroidi.

5 najboljih namirnica za lečenje mamurluka (FOTO) (GIF)

Svrab, unutrašnji osećaj pritiska, bolni otoci, čvorovi opipljivi na dodir i krvarenje su prvi simptomi koji ukazuju na nastanak hemoroida. Kod učestalih problema potrebno je potražiti lekarsku pomoć, a preventivno kada se problem povuče, pomaže promena stila života, pogotovo ishrane.

Zurenje u ekran može biti spas za zdravlje (FOTO) (GIF)

foto: Shutterstock

Ishrana bogata vlaknima je jedan od glavnih pomagača dobre probave. Jedite mahunarke, žitarice celog zrna, suvo i sveže voće i povrće, a izbegavajte previše ljutu i začinjenu hranu. Povećajte unos tečnosti u telo, pri čemu se preporučuje voda ili sokovi od sveže ceđenog voća i povrća jer olakšavaju stolicu. Posebno je delotvorno svakodnevno konzumiranje soka od suvih šljiva.

foto: Giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.