Novi trend u depilaciji razbesneo je žene i izludeo muškarce (FOTO) (GIF)
Foto: giphy

muška stvar na ženski način

Novi trend u depilaciji razbesneo je žene i izludeo muškarce (FOTO) (GIF)

Dame koje imaju problema s hormonima ili štitnom žlezdom dobro znaju da dlačice na licu ponekad malo ‚‚podivljaju", pogotovo na području brade
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Da li je depilacija zaista potrebna i kako su se dlačica rešavale čuvene Kleopatra i Elizabet Tejlor? Poznata holivudska kozmetičarka Kejt Somervil je nedavno otkrila da su se mnoge njene slavne klijentkinje prepustile novom trendu u depilaciji koji izaziva dosta čuđenja. One briju lice, baš kao i muškarci.

Psuješ, živiš u neredu i prava si noćna ptica? Šta to govori o tvojoj inteligenciji (FOTO) (GIF)

Žene koje imaju problema s hormonima ili štitnom žlezdom dobro znaju da dlačice na licu ponekad malo ‚‚podivljaju", pogotovo na području brade. Taj problem uglavnom svi rešavaju pincetom dok se dlačice iznad usta uglavnom izbeljuju ili uklanjaju trakama za depilaciju.

Kakva je vaša veza? 6 razlika između požude i ljubavi (FOTO)

foto: Profimedia

Njihovo uklanjanje s tih dijelova lica nije ništa čudno, ali ono što spada u tu kategoriju definitivno je novi trend u depilaciji. Sve više žena brije lice, baš onako kako to rade muškarci.

foto: giphy

Kejt Somervil, poznata kozmetičarka koja brine o licima slavnih dama, nije htela da otkrije koje njene klijentkinje to rade. Njihov identitet nije otkrila jer one ipak žele da zadrže u tajnosti činjenicu da briju lice, s obzirom da se radi o prilično neuobičajenoj praksi.

foto: Shutterstock
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.