VRATITE STRAST U SVOJ LJUBAVNI ŽIVOT: Ovim prirodnim putem otklonićete sve probleme u krevetu!
Ukoliko se borite sa nekim (ili svim) od navedenih problema, ne gubite nadu. Imamo sjajno rešenje za vas, Foto: Profimedia

PREPORUČUJEMO

VRATITE STRAST U SVOJ LJUBAVNI ŽIVOT: Ovim prirodnim putem otklonićete sve probleme u krevetu!

Stres, napetost, preopterećenost, samo su neki od faktora koji utiču na manjak želje za seksualnim odnosom, slabom i kratkotrajnom erekcijom i sličnim tegobama

Objavljeno:

Problemi sa seksualnim funkcionisanjem javljaju se kod oba pola, i mlađima i starijima, i sve su učestaliji. Stres, napetost, preopterećenost, samo su neki od faktora koji utiču na manjak želje za seksualnim odnosom, slabom i kratkotrajnom erekcijom i sličnim tegobama. Nažalost, jedanput kada se dogodi neuspeh uglavnom se javlja strah od ponovnog neuspeha što vodi do pojačanog stresa i nervoze.

Ukoliko se borite sa nekim (ili svim) od navedenih problema, ne gubite nadu. Imamo sjajno rešenje za vas.

Med za potenciju je prirodno sredstvo za potenciju koje mogu da koriste i muškarci i žene. Garantovano je najbolji prirodni preparat koji ima savršeno jak, lep nadražaj i efekat kod jačanja libida, poboljšava erekciju i omogućava da imate duži odnos. Možete da ga poručite OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Hangar
foto: Promo

Sastav meda čine biljke koje se više stotina godina koriste kao najmoćniji afrodizijak: cvetni med, glukozni sirup, sirup crnog duda, ekstrakt biljke epimedium, mahuna rogača u prahu, ovas u prahu, koren đumbira u prahu, Rizom Galange u prahu, cimet u prahu, koren Make u prahu, koren američkog Žen-Šena, list koprive, koren sibirskog Žen-Šena u prahu, suvi ekstrakt lista Ginka, suvi ekstrakt korena azijskog Žen-Šena, seme bundeve u prahu, seme Kole u prahu i matični mleč. NE sadrži NIKAKVE hemijske supstance!

Hangar
foto: Promo

Konzumira se tako što jednu kafenu kašičicu (ili jednu kesicu, unapred doziranu) uzmete oko 30-40 minuta pre odnosa. Kao što vidite, nema potrebe za terapijama, ispijanjem lekova koji oštećuju želudac, niti strepnje da ćete imati neke posledice zbog konzumacije preparata. U jednostavnosti se kriju najbolja rešenja!

Uverite se i sami i naručite željeno pakovanje klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana. Najmanje pakovanje ima 43 grama, a možete izabrati da li želite med da dobijete u teglici ili već doziranim kesicama, po ceni od samo 1.250 rsd.

OVDE pogledajte sva dostupna pakovanja i izaberite ono koje vam najviše odgovara.

* Dostava je besplatna za iznose preko 4.000 rsd.

** Epimedium Macun poseduje dozvole i sertifikate od strane Farmaceutskog fakulteta, kao i Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Bonus video:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.