SVETSKI REVOLUCIONARNI SISTEM 21. VEKA OD SADA DOSTUPAN I KOD NAS: Bolovi u leđima postaće prošlost!
Bolovi u leđima nastaju mehaničkim putem i jedino mehaničkim putem možemo i da delujemo na uzrok i oslobodimo se bola - tajna se krije u revolucionarnom sistemu dekompresije, Foto: Promo

PREPORUČUJEMO

SVETSKI REVOLUCIONARNI SISTEM 21. VEKA OD SADA DOSTUPAN I KOD NAS: Bolovi u leđima postaće prošlost!

Postoji rešenje kako da nastavite život bez bola

Objavljeno:

Da li osećate posledice bolova u leđima u svakodnevnom životu? Budite se više puta u toku noći ili, još gore, uopšte ne spavate, povećan je nivo nepotrebnog stresa koji izaziva hronični bol, niste više toliko produktivni, niti možete da učestvujete u igri sa decom, unucima, ili sporta sa prijateljima, učestvovanje u društvenim aktivnostima postalo je otežano ili, nažalost, onemogućeno? Postoji rešenje kako da nastavite život bez bola.

Bolovi u leđima nastaju mehaničkim putem i jedino mehaničkim putem možemo i da delujemo na uzrok i oslobodimo se bola - tajna se krije u revolucionarnom sistemu dekompresije.

Patentirana VDS tehnologija (vazdušno dekompresioni sistem) smanjuje aksijalno opterećenje povećanjem međupršljenskog prostora, oslanjajući se sa jedne strane na kukove gurajući na dole, a sa druge na rebra gurajući na gore. Ova akcija nežno proširuje trup vertikalno i pomera pritisak dalje od pogođenog diska i nerva. Pritisak i nivo bola, unutar regiona lumbalne kičme, značajno se smanjuje, što može pomoći aktivnoj rehabilitaciji.

Dekompresioni pojas pomaže kod:

Degenerativnih bolesti diskova

Diskus hernije

Išijasa

Spondiloze

Spinalne stenoze

Podizanja teških tereta

Dugotrajnog stajanja

Višesatne svakodnevne vožnje.

Dekompresioni pojas takođe pomaže pri održavanju pravilnog položaja leđa, može da se nosi diskretno ispod odeće, pomaže pri obavljanju napornih poslovna. Veoma je lak, udoban i jednostavan za korišćenje.

Hangar
foto: Promo

Dekompresioni pojas za leđa naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 8.900 rsd. Dostava je besplatna, a garancija na pojas iznosi 12 meseci.

*Celokupan asortiman efikasnih proizvoda protiv bolova pogledajte klikom OVDE.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.