NEĆETE VIŠE IZGLEDATI KAO ZOMBI SVAKO JUTRO: Maska za podočnjake od sastojaka koje svi imate u kući! (RECEPT)
Podočnjaci, ilustracija, Foto: Profimedia

DELOTVORNO

NEĆETE VIŠE IZGLEDATI KAO ZOMBI SVAKO JUTRO: Maska za podočnjake od sastojaka koje svi imate u kući! (RECEPT)

Podočnjaci su problem sa kojim se neke žene susreću povremeno, dok nekima konstantno predstavljaju problem, a zapravo se veoma lako može ruhešiti uz pomoć maske koja se pravi kod kuće

Objavljeno:

Jedan sastojak je esencijalan!

Podočnjaci su problem sa kojim se neke žene susreću povremeno, dok nekima konstantno predstavljaju problem, a zapravo se veoma lako mogu ukloniti uz pomoć maske koja se pravi kod kuće.

Ukoliko vam preparati do sada nisu pomogli, prepotučujemo vam ovu masku, koja se pokazala delotvornom, a biće vam potrebno samo četiri sastojka.

Sastojci:

Želatin Menta Peršun Bademovo ulje Priprema i primena:

Sve sastojke izmešajte u maloj činiji. Sipajte na foliju i prekrijte sa jednim slojem folije i ostavite da odstoji. Zatim isecite dva polukružna delića maske i stavite na podočnjake da odstoji 15 minuta.

Najjači od svih sastojaka definitivno je bademovo ulje koje možete koristiti nakon ove maske.

Ako tražite prirodno rešenje za uklanjanje podočnjaka, bademovo ulje je najbolje. Jednostavno nanesite ulje pred spavanje i ostavite da deluje tokom noći. Za optimalne rezultate ponavljajte postupak redovno bar nekoliko sedmica. Ovaj tretman će vam pomoći da se rešite podočnjaka, kao i tamnih kapaka i bora oko očiju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.