MLADIĆ NALJUTIO DRUŠVENE MREŽE: Ostaviću devojku ako bude koristila TAMPONE! OVO je razlog!
"Nemam problema sa ženama koje koriste tampone. Imam problem s njom koja koristi tampone", Foto: Profimedia

bizarno

MLADIĆ NALJUTIO DRUŠVENE MREŽE: Ostaviću devojku ako bude koristila TAMPONE! OVO je razlog!

Anonimni mučkarac zapretio svojoj devojci da će je ostaviti jer se boji za njeno zdravlje

Objavljeno:

Iako njegov zahtev da mu devojka ne nosi tampone za vreme menstruacije zvuči bizarno, on potiče iz straha da je zaboravna i da se već dogodilo da ga predugo ostavlja u telu - čime rizikuje nastanak infekcije.

Anonimni muškarac je na Reditu otkrio kako mu užasno smeta što njegova devojka nosi tampone pa je pitao korisnike ove društvene mreže za njihovo mišljenje: "jesam li totalno lud što joj govorim da prestane da koristi tampone?"

Nakon što joj je zapretio da će je ostaviti u slučaju da i dalje koristiti tampone, njegova devojka je bila besna, a on se zapitao da li je to ispravan potez - iako smatra da je sve za njeno dobro.

Tamponi
foto: Printscreen Youtube

Anonimni muškarac objasnio je da se, jer je njegova devojka 'zaboravna' i ne menja tampone redovno, boji da bi njena nehigijenska navika mogla dovesti do zdravstvenih problema poput Sindroma toksičnog šoka, retkog i potencijalno opasnog po život problema uzrokovanog tamponima koji su predugo ostavljeni u telu.

"Nemam problema sa ženama koje koriste tampone. Imam problem s njom koja koristi tampone. Imam nekoliko razloga za to. Ne menja ih dovoljno redovno po mom mišljenju, mislim da naprosto zaboravi. Ona ne shvata da postoje ozbiljni rizici. Ovo naglašavam jer se brinem da će se razboleti. Međutim, nikad pre nisam postavljao zahteve", objašnjava ovaj mladić.

Nakon 'traumatičnog' iskustva mesec dana pre, kad je bila prisiljena da potraži lekarsku pomoć, zahtevao je da potpuno prestane sa korišćenjem istih. Ali njegova devojka se ne slaže s njim.

"Besna je na mene. Kaže da ja kontrolišem. Kaže da muškarac ne bi trebao zahtevati od žena koje sanitarne proizvode će koristiti", ističe.

Zatim je otišao korak dalje i rekao da je ovo za njega 'kraj' ako se ona ne bude držala njegovih pravila. "Sve su to stvari s kojima se slažem, sloboda, privatnost, vlastiti izbor ... obično. Ali, ovo se za mene čini pitanje života i smrti."

Priznanje je objavio na Reditu, gde je pitao korisnike da li je u pravu, a većina ljudi stala je na stranu njegove devojke. "Ti bi vodio računa o njenoj menstruaciji i upravljao njom. To nije na tebi. Zapiši to i pročitaj svaki put kad te uhvati potreba da joj nešto zabranjuješ", istakla je jedna korisnica.

Dok je drugi komentator rekao: "Činiš se dobronameran, ali ovo zapravo nije tvoja stvar. Kako bi se ti osećao kad bi devojka tražila da prestaneš da koristiš toalet papir jer misli da ga 'pogrešno' koristiš?".

I treći je dodao: 'Možeš izraziti svoje brige, ali ne možeš joj zabraniti ili zahtijevati da radi nešto drugačije sa svojim tijelom i tjelesnim funkcijama.'

Međutim, postoje i oni koji se slažu da on ima razloga za zabrinutost jer je 'neodgovorna'.

"Ova neodgovorna devojka će dobiti toksični šok i ovaj tip neće imati devojku više. Ima stvarno valjan razlog za brigu. Razumem zašto govori da ih ne sme nositi, jer iskreno zaista ne bi smela. Očigledno nije u stanju", napisala je jedna žena.

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.