PREKOMERNO ZNOJENJE I NEPRIJATNI MIRISI: Rešite ove tegobe na efikasan i jednostavan način!
Perspi Guard sprej, Foto: Profimedia

perspi guard sprej

PREKOMERNO ZNOJENJE I NEPRIJATNI MIRISI: Rešite ove tegobe na efikasan i jednostavan način!

Idealan je za primenu kod bitnih događaja poput venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa, stresnih situacija.

Objavljeno:

Osobe koje se bore sa tegobama ove vrste znaju koliko su neprijatne, uporne i u kojoj meri utiču na samopouzdanje. Pritisak koji osećaju zbog ovog problema zna da odvede čak u samoću i depresiju, a problem je takav da se o njemu jako malo priča.

Naravno, na internetu se može mnogo toga saznati i raspitati o načinima kako rešiti ovaj problem, međutim, sve metode su jako invazivne. Zašto biste išli na ubrizgavanje raznih supstanci u telo ako to ne morate? Na našem tržištu postoji efikasan preparat koji rešava ove probleme, bez ikakvih ubrizgavanja, bockanja i drugih neprijatnih metoda.

Perspi Guard je klinički odobreno sredstvo koje osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa. Pruža prijatan osećaj, a time i samopouzdanje. Perspi Guard je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja), a ujedno je i dovoljno blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije (blažih oblika hiperhidroze, malo jačeg znojenja...). Idealan je za primenu kod bitnih događaja poput venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa, stresnih situacija.

Perspi guard
foto: Promo

Perspi Guard uvezen je iz Engleske, gde je i napravljen. Testiran je laboratorijski u potpunosti, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje. Namenjen je ženama kao i muškarcima svih starosnih doba, za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima, grudima/leđima.

Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi se sprečili znojenje i neprijatni mirisi. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno.

Naručite Perspi Guard klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.100 rsd.

Perspi guard
foto: Promo

* Perspi Guard nije dnevni dezodorans, već medicinski antiperspirant. Ne nanositi na oštećenu kožu. Nakon brijanja ili depilacije ne nanositi sprej 24h da ne bi došlo do iritacije kože. Trudnice i dojilje moraju se posavetovati sa lekarom pre upotrebe preparata.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.