NIKADA, ALI NIKADA NE SECKAJTE PERŠUN NOŽEM: Ovo je RAZLOG!
Peršun, ilustracija, Foto: Profimedia

oprez

NIKADA, ALI NIKADA NE SECKAJTE PERŠUN NOŽEM: Ovo je RAZLOG!

Postoji pametniji način!

Objavljeno:

Kada sečete peršun i ostalo začinsko bilje u "buketu", najbolje je da to radite makazama, a ne nožem.

Buketić će ostati vezan, pa ćete moći da iseckate samo onoliko koliko vam je potrebno.

Ako želite da ga zamrznete, podelite ga na gomilice i svaku spustite u ključalu vodu na nekoliko sekundi. Potom stisnite bilje prstima da biste ga ocedili, pa ga spakujte u kesicu i stavite u zamrzivač.

Sačuvaćete mu ukus i moći ćete da ga iskoristite u koje god doba godine budete želeli.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.