KAD MUŠKI ALAT POSTANE NEUPOTREBLJIV: Hladna stopala i slinav nos nisu ništa naspram ovog FENOMENA
A urolozi kažu da se na temperaturi nižoj od 15 stepeni celzijusa, penis smanjuje za oko 50 odsto u dužinu i oko 30 odsto u širinu., Foto: Profimedia

MUŠKARCI Pročitajte ovo

KAD MUŠKI ALAT POSTANE NEUPOTREBLJIV: Hladna stopala i slinav nos nisu ništa naspram ovog FENOMENA

CKako telo u ovako ekstremno hladnim uslovima ni trunku ne mari za vaš ponos, već ga interesuje samo da očuva vitalne organe koji su smešteni u sredini tela, penis i testisi ispadaju iz igre. >Penis postaje gumenast i smanjuje se, a testisi se povlače i približavaju telu kako bi se malo ugrejali

Objavljeno:

Mislite da je vama teško sa ledenim prstima i slinavim nosem? Čekajte da čujete šta se tek dešava sa penisom - svakom muškarcu se nakon ovih saznanja diže kosa na glavi - logično, jer penis je ovih dana svima neupotrebljiv!

Jedan od velikih strahova muškaraca leti je ulazak u ledenu vodu. Nakon toga uvek moraju da objave svima prisutnima na plaži da je "inače veći, nego se sad skupio zbog ledene vode". A sada, na ovom minusu, pate i muškarci i njihovi penisi.

CKako telo u ovako ekstremno hladnim uslovima ni trunku ne mari za vaš ponos, već ga interesuje samo da očuva vitalne organe koji su smešteni u sredini tela, penis i testisi ispadaju iz igre. Penis postaje gumenast i smanjuje se, a testisi se povlače i približavaju telu kako bi se malo ugrejali.

A urolozi kažu da se na temperaturi nižoj od 15 stepeni celzijusa, penis smanjuje za oko 50 odsto u dužinu i oko 30 odsto u širinu.

Ne samo da je ovo estetski neprivlačno, već može da bude i bolno, jer trenje ovakvog, kako kažu urolozi "gumenog" penisa o veš može veoma da boli, pa preporučuju muškarcima da u ovim ledenim danima nose uske atletske bokserice da bi smanjili trenje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blicžena.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.