SAZNAJTE ŠTA MUŠKARCI VIDE U VAMA: Izaberite naljepšu haljinu i proverite da li ste mu NEBITNA ŽENA ili NAJVAŽNIJA
Haljine, Foto: PRINTSKRIN

interesantno

SAZNAJTE ŠTA MUŠKARCI VIDE U VAMA: Izaberite naljepšu haljinu i proverite da li ste mu NEBITNA ŽENA ili NAJVAŽNIJA

Saznajte u nastavku kako vas oni vidi

Objavljeno: 19:37h

Na ovoj slici su prikazane tri haljine. Vi se morate odlučiti za onu koja vam se najviše sviđa. Ona haljina koju odaberete precizno će vam otkriti kakvi ste u očima muškarca kojeg volite.

foto: PRINTSKRIN

HALJINA – A

Izborom ove haljine, otkrivamo da ste jedna jako divna osoba koja zna svakoga da šarmira. Vaš muškarac je obuzet tim vašim šarmom i jako vam se divi. Za njega ste jedna predivna dama koja zaslužuje svu pažnju, a pogotovo njegovu. On u vama vidi najljepšu ženu , koja je osvojila njegovo srce. Njegova ste kraljica koja ima svoje posebne odaje i tron u njegovom srcu.

On izuzetno poštuje sve to što jeste i što ste postigli u životu. Obožava vaš karakter, jer se zaljubio u takvu osobu koja je predivna i dobra. Za njega ne postoji druga žena osim vas, jer je u vama našao sve ono o čemu je sanjao. Žena kao vi ste ispunjenje njegovih snova. Uživa da bude sa vama i dio zajedničkog života koji imate.

Taj muškarac vas zaista mnogo voli i poštuje.

HALJINA – B

Vaš muškarac u vama vidi fatalnu zavodnicu. On je prosto opsednut vašim telom i pojavom. Nikada mu neće biti dosta vas, jer se sa vama oseća kao potpun muškarac. Voli način na koji ste ponašate prema njemu i pogled sa kojim ga gledate.

Sa vama se oseća kao mladić u punoj snazi koji je kao vaš kralj. Obožava sve u vezi vas. Vi ste zavodnica koja je zavela njegovo srce i uvukla se pod kožu. I ne nameravate da izađete tako lako, jer zajednički trenuci koje provedete su čarobni. Žena kao vi nikada neće biti dosadna niti suvišna vašem muškarcu.

HALJINA – C

Vaš muškarac u vama vidi jednu princezu kojoj je potreban princ. A on obožava da bude to za vas. Sviđa mu se način na koji ga gledate, kao svog spasioca. U tim trenucima se osjeća kao muškarac i vaš heroj. Poštuje vas i za vašu sreću bi uradio sve. Ima potrebu da vas zaštiti od svakog ko vas barem ružno pogleda. Jer po njegovom mišljenju, vi zaslužujete samo lepe i nežne stvari u svom životu.

Pravo ste osveženje u njegovom sumornom životu. Sve oko njega je sivo i crno, a vi ste kao bijeli anđeo. U svojoj rozoj haljini ste sleteli na njegovo srce i pokazali mu kako je svet i dalje lep. Sa vama on vjeruje u ljubav i da ipak mogu da se dešavaju lepe stvari. Za njega ste predivna princeza u koju će da bude zaljubljen. Jer u njegovom srcu vi budite najljepše emocije koje ima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/NOVI)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.