KAKO DA OD KAJGANE NAPRAVITE LUKSUZNO JELO: Treba vam samo jedan sastojak koji već imate u frižideru (RECEPT)
Potom raspopite maslac i stavite jaja, Foto: Pixabay

ukusno

KAKO DA OD KAJGANE NAPRAVITE LUKSUZNO JELO: Treba vam samo jedan sastojak koji već imate u frižideru (RECEPT)

Recept je jednostavan

Objavljeno: 13:20h

Kajgana je jelo koje bi trebalo svako da zna da napravi. Uglavnom je ljudi služe suvu, neutralnog ukusa, ali postoji par trikova da naizgled običan obrok postane delikates.

Uvek se isplati dodati u zamućena jaja začine koji će je obogatiti, ali znatno je ukusnije ako dodate kisele pavlake.

Recept je jednostavan. Na svako jaje dodate kašiku kisele pavlake. Najpre razmutite jaja sa ostalim sastojcima, koji mogu biti so i biber. Možete dodati luk, peršun ili čeri paradajz. Nakon što sve dobro pomešate dodate kiselu pavlaku.

Potom raspopite maslac i stavite jaja. Neka se sve stvrdne, zatim okrenete kajganu kad je donji deo dobio boju.

Zbog pavlake kajgana će biti kremasta i jedinstvenog ukusa.

(Espreso.co.rs/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.