STAVILA JE KROMPIR U ZAMRZIVAČ I REŠILA SE NEPRIJATNE BOLESTI ZAUVEK: Rusi otkrili recept koji leči VELIKI PROBLEM
Dugotrajno sedenje treba izbegavati jer ono stvara pritisak u rektalnom području, Foto: Profimedia

prirodni lek

STAVILA JE KROMPIR U ZAMRZIVAČ I REŠILA SE NEPRIJATNE BOLESTI ZAUVEK: Rusi otkrili recept koji leči VELIKI PROBLEM

Evo ga provereni tradicionalni ruski recept za sve one koji muku muče s hemoroidima

Objavljeno:

Jedan od najčešćih zdravstvenih problema su hemoroidi, neugodna pojava uzrokovana suvremenim načinom života. Neuredan način života bez kretanja, nepravilna prehrana uz naslijeđene sklonosti, trudnoća i zatvor uzrokuju pojačani pritisak na vene u rektumu pri čemu dolazi do nakupljanja krvi i bolnih oticanja.

Evo ga provereni tradicionalni ruski recept za sve one koji muku muče s hemoroidima i pokušali su već sve kreme, čajeve i tablete, a ništa od navedenog nije davalo nekog dugotrajnog rezultata.

Svrabež, unutrašnji osećaj pritiska, bolne otekline, na dodir opipljivi čvorovi i posledično krvarenje prvi su simptomi koji ukazuju na nastanak hemeroida. Kod učestalih problema s hemeroidima potrebno je potražiti stručnu pomoć, a preventivno kada se problem povuče, učinkovito pomaže promjena stila života.

Ishrana bogata vlaknima jedan je od glavnih pomagača dobre probave. Jedite mahunarke, cele žitarice i suho te svježe voće i povrće, a izbegavajte previše ljutu i začinjenu hranu.

Povećan unos tečnosti u telo, pri čemu se preporučuje voda ili sokovi od sveže ceđenog voća i povrća olakšavaju stolicu. Posebno učinkovito je svakodnevno konzumiranje soka od suvih šljiva.

Dugotrajno sedenje treba izbegavati jer ono stvara pritisak u rektalnom području. Povremeno ustajanje i kretanje može pomoći u sprečavanju nastanka hemoroida i poboljšati cirkulaciju.

Redovna telesna aktivnost podstiče cirkulaciju, ubrzava metabolizam i probavu, te stimuliše crevnu funkciju kojom se umanjuje pojava proliva i zatvora.

Vrste hemeroida

Spoljni hemeroidi su smešteni uz rubni deo anusa i pokriveni su vrlo osetljivom kožom. Kada se u jednom od njih razvije ugrušak stvara se oteklina na izlazu iz analnog kanala, a na osjet su prisutni kao tvrda i bolna izbočina. Krvare samo ako puknu i obično se povlače nakon terapije za koju je najbolje potražiti stručnu pomoć.

Unutrašnjihemoroidi razvijaju se unutar anusa, a takvi se poznaju kroz krvarenje i izbočine koje nastaju prilikom pražnjenja. Nezgodni postaju ukoliko se ukliješte i ne mogu vratiti u analni kanal što izaziva jaku bol i krvarenje.

Ruski narodni recept

Ovo je recept za sve one koji muku muče s hemoroidima i pokušali su već sve kreme, čajeve i tablete, a ništa od navedenog nije davalo nekog dugotrajnog rezultata.

Sve što vam treba je sirovi, oguljeni krumpir i frižider!

Krompir mora biti kvalitetan. Ne sme biti proklijao, niti zelene boje.

Izrezati od oguljenog, sirovog krompira tanke štapiće i staviti ih u zamrzivač (prvo krompir naseckamo na kolutove pa od jednog koluta napravimo štapić tj. otkinemo komad s leve i s desne strane i ono što ostane u sredini treba izgledati kao štapić).

Zaleđene štapiće (jedan po putu) stavljati u anus prvih 4 dana na samo 30 sekundi. Sledeća 3-4 dana svaki put ostavljati da štapić deluje još po pola minuta duže.

Ovo je navodno vrlo efikasno sredstvo kojim je u Rusiji izliječen veliki broj ljudi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Balkan Press)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.