UŠI BEZ GREŠKE OTKRIVAJU SA KAKVOM SE BOLEŠĆU BORI VAŠE TELO: Evo šta znači ako su jarko crvene!
Izgled ušne školjke, Foto: Youtube printscreen/BRIGHT SIDE

ZDRAVLJE JE VAŽNO

UŠI BEZ GREŠKE OTKRIVAJU SA KAKVOM SE BOLEŠĆU BORI VAŠE TELO: Evo šta znači ako su jarko crvene!

Ako su vaše uši blede, to može pokazivati da u telu imate nizak nivo određenih vitamina ili kalcijuma

Objavljeno:

Sudeći prema mnogim zdravstvenim studijama, postoji neurološka veza između određenih tačaka na našem telu i unutrašnjih organa.

Stoga, posmatranje naših ušiju može da nam pomogne da prepoznamo svoje trenutno zdravstveno stanje ili čak predvidimo buduće probleme sa zdravljem. Takođe, uši nam mogu pomoći da određene bolesti i izlečimo. Zanima vas kako je to moguće? Odgovore potražite u tekstu.

Kada se rodimo, naše uši su već u potpunosti oformljene. Iz tog razloga mogu poslužiti za prepoznavanje i identifikaciju osoba, slično kao otisci prstiju.

Prema studijama, spojena ušna resica (priljubljeena uz glavu) jeste recesivna nasledna osobina. Odvojena ušna resica dominantna je osobina u nasleđivanju.

Dijagonalni nabor na ušnim resicama može ukazivati na to da imate bolest koronarne arterije ili mogućnost da se ona uskoro pojavi.

Ako su vaše uši blede, to može pokazivati da u telu imate nizak nivo određenih vitamina ili kalcijuma.

Ukoliko su vaše uši crvene, to može značiti da imate probleme sa bubrezima.

Ako su vaše uši jarko crvene, to može biti znak gubitka pamćenja, čestih glavobolja ili bolesti mozga. Zapaljenje hrskavice uva je simptom bolesti zvane relapsirajući polihondritis.

Releksologija uva efikasna je kao i refleksologija stopala ili dlana za oslobađanje od stresa i bolova. Više od 200 akupunkturnih tačaka na uvu povezano je sa različitim organima i skeletno-mišićnim sistemom. Pritisak na ove tačke može pomoći da se rešite mnogih zdravstenih problema, kako fizičkih, tako i emocionalnih. Većina delova tela i organa se poklapa sa nerođenim detetom u fetalnom položaju.

Masiranjem određenih tačaka na uvu možete rešiti jednostavne probleme sa zdravljem, kao što je glavobolja. Ipak, za ozbiljnije zdravstvene probleme, najbolje je da se obratite lekaru ili specijalnim ordinacijama za akupunkturu i refleksologiju.

Postavljanjem štipaljki na ove tačke na uvu možete se rešti manjih bolova u sljedećim dijelovima tijela: 1. Leđa i ramena; 2. Unutrašnji organi; 3. Zglobovi; 4. Nosni sinusi i grlo; 5. Organi za varenje; 6. Glava i srce.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novi.ba/fokuzz.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.