ADEL JE TOLIKO SMRŠALA DA NE LIČI NA SEBE: Pomoću OVE DIJETE je izgubila 40 KILOGRAMA!
Adel je drastično smršala, Foto: Profimedia

ISPLIVALI DETALJI

ADEL JE TOLIKO SMRŠALA DA NE LIČI NA SEBE: Pomoću OVE DIJETE je izgubila 40 KILOGRAMA!

Sada se oglasila i žena koja je njen lični trener

Objavljeno:

Svet je u šoku nakon drastičnog gubitka težine popularne pevačice Adel.

Prvo su britanski mediji pisali da je skinula 20 kilograma, onda se navodno poverila jednom od fanova da sada ima 40 kilograma manje, a u tome su joj pomogli treninzi kod kuće i promenjena ishrana.

Sada se oglasila i žena koja je njen lični trener.

Lični trener sa sedištem u Los Anđelesu otkrila je da su promene u Adelinom telu uglavnom došlo zbog kalorijskog unosa, smanjujući za polovinu preporučeni dnevni unos za žene od 2.000 kalorija.

- Ona je vežbala, ali mislim da je 90 posto zaslužna dijeta - rekla je Kamila Gudis.

- Dijeta je najbolja za skidanje kilograma. Prva nedelja je jako intezivna, pije se zeleni sok i jede se samo 1000 kalorija. Ona ne izgleda previše mršavo - izgleda odlično.

Adel je Gudis, trenera koju zovu i "brazilskom čarobnicom" upoznala preko supruge Robina Vilijamsa.

Procureli su detalji se da je njena ogromna transformacija rezultat reformatorskog pilatesa, korišćenja tegova u teretani, smanjivanja šećera i vođenje Sirtfud dijete.

Režim se fokusira na biljnu hranu, poput kelja i heljde - koje pomažu u suzbijanju apetita i aktiviranju "mršavog gena" tela. Kreatori dijeta tvrde da će sledenje Sirtfud dijete dovesti do brzog gubitka kilograma, a istovremeno ćete zadržati mišićnu masu i biti zaštićeni od hroničnih bolesti.

Sledbenici ishrane prolaze kroz dva ciklusa ishrane koji traju tri nedelje - prateći određene recepte i planove - i potom se ohrabruju da nastave sa dodavanjem što veće količine slasne hrane u svoju rutinu. Međutim, Healthline navodi da iako niskokalorična dijeta može započeti gubitak kilograma, prekratka je da bi dugoročno uticala na zdravlje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.