NEPRAVILAN HOD I DUGO SEDENJE DOVODE DO JAKIH BOLOVA: Rešite probleme bez lekova, uz ovu kućnu terapiju!
Online kupovina - proizvodi protiv bolova, Foto: Profimedia

imate rešenje!

NEPRAVILAN HOD I DUGO SEDENJE DOVODE DO JAKIH BOLOVA: Rešite probleme bez lekova, uz ovu kućnu terapiju!

Kičma je pod konstantnim pritiskom, koji se pojačava i pri dužem sedenju i tokom ležanja

Objavljeno:

Onog momenta kada počnemo da hodamo, naša kičma je pod konstantnim gravitacionim pritiskom. Pritisak na kičmu se pojačava i pri dužem sedenju i tokom ležanja. Vremenom, kao posledica pritiska na osetljiva nervna vlakna, javlja se bol. Vazdušno dekopresioni sistem pomoću vazdušnih komora, nežno rasteže trup, umanjujući uticaj gravitacije i pritisak, koji izaziva bol. VDS povećava međupršljenski prostor, oslobađa od pritiska, i umanjuje bol. Ovo je jedina terapija bola za vratnu, kičmenu i regiju donjih leđa, kao i zglobova,koja ne koristi upotrebu lekova, a deluje sistemski na organizam.

Ukoliko imate bolove u kičmi i otežano se krećete - pojas sa ojačanjem za lumbalni deo leđa je sjajan predlog za vas. Elastični pojas je dizajniran da nežno drži torzo korisnika pomoću ojačanja za podršku. Pomaže u sledećim slučajevima: da uspostavi stabilnost lumbalnog dela kičme, pomaže u postoperativnnom periodu i služi kao zaštita prilikom obavljanja teških poslova. Njegova cena je 2800 rsd, OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Vratna kragna sa dekompresionim sistemom predstavlja revolucionarni pristup u tretiranju bola u vratu. Veoma je laka i jednostavna za upotrebu, ona pomaže smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom longitudinalnom sistemu istezanja. Pumpanjem vazduha u vazdušnu komoru postižete funkciju podrške i istezanja vrata.

Karakteristike vratne kragne sa dekompresionim sistemom:

– Opušta napete mišiće, uklještene nerve, bol u vratu i glavobolju. – Lečenje osteoartritisa i nateklih diskova, ispravljanje vrata i diskova i zglobova zahvaćenih degenerativnim procesom. – Pomaže u lečenju cervikalne spondiloze, korena nerva i kičmene arterije.

OVDE je možete odmah poručiti, po ceni od 7.100 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Vazdušni pojas je američki patentirani uređaj dizajniran da lagano podigne torzo pomoću vertikalnih vazdušnih stubova. On je lagan i jednostavan za upotrebu, nudi visok stepen pokretljivosti i stabilizacije leđa u cilju olakšavanja bola i sprečavanja povreda. Može da se nosi ispod odeće čime omogućuje obavljanje svakodnevnih aktivnosti kao što su vožnja, šetnja i stajanje tokom dužeg vremenskog perioda. Kada se vazdušni pojas nosi između donjeg dela grudnog koša i gornjeg dela bedra (karlični greben), deluje tako što obezbeđuje istezanje, čime smanjuje pritisak u lumbalnom delu kičme. Vertikalne vazdušne komore stvaraju podršku, obezbeđujući smanjenje pritiska u lumbalnom delu kičme i uspešno eliminišući bol koji se zrakasto širi u donjem delu leđa. Povećanje međupršljenskog prostora omogućava da se međupršljenski disk vrati u svoj prirodni položaj. OVDE možete poručiti dupli dekompresioni pojas za leđa, po ceni od 7.900 rsd, ili pozviom na broj telefona 011/4420-502.

foto: Promo

Imate bolove u zglobovima? Nova vrsta fizioterapije totalno različita od stare prakse steznika za zglobove, ili grejača zglobova. Masažer za zglobove efikasno ublažava bol u kolenu, ramenu i laktu. Nov koncept medicinskog tretmana mišića zgloba, prodirući termalnom energijom, preko toplote od svetlosti dioda i infrared svetlosti, duboko u zonu kolena/ramena/lakta, koja može vrlo brzo da ublaži bol u mišićima. Moćne infrared diode (700~50000nm), efektno prodiru, pomoću generisane termalne energije, duboko u zonu kolena/ramena/lakta i ublažuju bol. Visoko koncentrovano srebro sa visokom provodljivošću toplote, može brzo da propusti termalnu energiju u koleno/rame/lakat.

Opremljen kontrolom i memorijom temperature, na uređaju može da podesi temperatura između 40-60 stepeni C. OVDE ga odmah poručite, po ceni od 7.900 rsd, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Za bolove u leđima postoji revolucionarno rešenje! Nova vrsta fizioterapije za leđa je masažer za lumbalni deo leđa, koji efikasno ublažva bol. Masažer ima infrared svetlo i terapiju toplotom. Poseduje podešavanje nivoa temperature (nisko / srednje / visoko ). Takođe sadrži i vibracionu masažu (3,000 RPM) i elektromagnetni čip. Udoban je, ergonomski dizajniran prema krivini kičme. Uključuje se u utičnicu od 220V i adapter od 6V u uređaj. Cena masažera je 8100 rsd, OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Akcijske cene traju do kraja meseca.

* Garancija godinu dana.

** Celokupan asortiman možete pogledati OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.