IMAMO REŠENJE ZA VAŠE PODOČNJAKE! Sve što treba da uradite je da otvorite frižider!
Podočnjaci, Foto: Printscreen

odlično

IMAMO REŠENJE ZA VAŠE PODOČNJAKE! Sve što treba da uradite je da otvorite frižider!

Čisti tamna područja oko očiju i posvetljava tamne podočnjake

Objavljeno:

Problem podočnjaka zaista može da bude veliko opterećenje svakoj dami koja želi lepo da izgleda. Prikrivanje podočnjaka korektorom samo je kratkotrajno rešenje, a vi ste i dalje u potrazi za onim koji nudi trajno i najbolje rešenje.

foto: Printscreen

Med i krompir za tamne podočnjake

Operite i ogulite krompir i isecite ga na komadiće. Komadići krompira seckanog na kockice treba da se usitne dodatno u gustu pastu, pire. U ovaj napravljen pire dodajte sirovi med (jednu kašičicu za jedan krompir). Dobro pomešajte kako biste dobili glatku masku.

Masku ravnomerno nanesite na područje ispod očiju i ostavite da se suši 30 minuta. Nakon 30 minuta operite pastu i osušite dobro lice. Ovaj tretman za podočnjake treba da koristite najmanje dva puta nedeljno.

foto: Espreso.co.rs

Sredstva za izbeljivanje krompira smanjuju pojavu tamnih krugova, dok med u ovoj maski od krompira za podočnjake neguje kožu na osetljivom području ispod očiju. To upravo daje efekat očima da izgledaju svežije i zdravije.

Ukoliko imate problem sa sitnim borama oko očiju, slobodno nakon ove maske možete da koristite vašu omiljenu kremu za bore.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Minut za mene)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.