PAR ODLUČIO DA JEDNO VEČE SPAVA SA LUKOM U ČARAPAMA: Prvo su osećali neprijatnost, ali ujutru su doživeli ČUDO
Luk, Foto: Profimedia

DA LI BISTE PROBALI?

PAR ODLUČIO DA JEDNO VEČE SPAVA SA LUKOM U ČARAPAMA: Prvo su osećali neprijatnost, ali ujutru su doživeli ČUDO

Doste će vam pomoći!

Objavljeno:

Možda ćete biti iznenađen, ali luk će sprečiti neprijatan miris nogu, a istovremeno će pročistiti krv! S lukom na stopalima možete da ublažite simptome prehlade, gripe, groznice... Ne možete ništa da izgubite ako se odlučite da proverite ovu metodu, poručuje blogerka Dženifer Tompson koja je odlučila da na stopalima iskusiti delovanje luka na njen organizam i koja se doslovno preko noći "rešila" 90 posto simptoma alergije. Tvrdi kako je i svom dečku dala luk da stavi na stopalo, a nakon tako razmenili su iskustva.

Tompsonova tvrdi da je osetila delovanje već nakon 20 minuta. Desetak minuta nakon toga počele su da joj suze oči kao da je upravo rezala luk za ručak, a njen dečko je osetio ukus luka u ustima. Sve su to pokazatelji da se zaista nešto događa u organizmu i da su se različiti sastojci iz luka apsorbovali u organizam, tvrdi blogerka. Ono što je neverovatno, tvrdi, jeste to da se nakon jedne noći s lukom na stopalima rešila kašlja i kijanja.

Luk je bogat sastojcima koji sadrže sumpor, a koji pomažu da se telo oslobodi toksina, teških metala. Sadrži snažne antioksidanse koji deluju na holesterol, sprečavaju krvne ugruške i simptome astme, hroničnog bronhitisa, pomaže u borbi protiv dijabetesa, ateroskleroze i infekcija, a sve češće se može čuti kako deluje i antikancerogeno.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.