U VAŠEM TELU SE TALOŽI OPASNA MAST OKO JETRE I BUBREGA: Ova 3 napitka odmah prestanite da pijete!
Bol u stomaku / Ilustracija, Foto: Printscreen

VODITE RAČUNA

U VAŠEM TELU SE TALOŽI OPASNA MAST OKO JETRE I BUBREGA: Ova 3 napitka odmah prestanite da pijete!

Sprečite užasne bolove u stomaku

Objavljeno:

Usled sve gore ishrane i proizvoda koje konzumiramo danas, procenat masti koji se taloži u predelu stomaka, krvnim sudovima i oko vitalnih organa je sve veći i preti zdravlju pojedinca.

Upravo radi očuvanja zdravlja i dugovečnosti, potrebno je osvestiti se i shvatiti šta to tačno unosimo u ogranizam svakodnevno kroz hranu i piće.

Viscelarna masnoća koja se taloži u našem organizmu može da izazove dijabetes tipa 2 i različita srčana oboljenja jer oblaže vitalne organe poput srca, jetre, bubrega i pankreasa. Da bismo se otarasili viška masnoće i obezbedili sebi zdrav i dug život, potrebno je promeniti ishranu ali i vežbati.

Stručnjaci preporučuju izbacivanje voćnih i gaziranih sokova, kao i sportskih pića sa visokim nivoom šećera, jer se šećer ili fruktoza može metabolizovati samo kroz jetru, a kad je jetra preopterećena, fruktoza se pretvara u opasnu masnoću.

Takođe, možete vežbati, ali bitno je da u režim uključite trčanje, šetanje, plivanje i aerobik kako bi se viscelarna masnoća razložila.

BONUS VIDEO:

JAŠI, VRTI, TRAS...! Šokiraćete se kada vidite šta rade đaci kada nema nastavnika u učionici! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.