BELI LUK OTAPA SALO SA STOMAKA: Dodajte ga u OVAJ NAPITAK i pijte svako jutro - rezultati su odmah vidljivi!
Beli luk pomaže u mršavljenju, Foto: Profimedia

zdravo

BELI LUK OTAPA SALO SA STOMAKA: Dodajte ga u OVAJ NAPITAK i pijte svako jutro - rezultati su odmah vidljivi!

Beli luk je bogat izvor vitamina B6 i C, vlakana, mangana i kalcijuma, a igra i ključnu ulogu u kontroli telesne težine

Objavljeno:

Istraživanja su pokazala da beli luk može biti efikasan u procesu mršavljenja i da bi trebalo da bude neizbežan deo ishrane.

Bogat izvor vitamina B6 i C, vlakana, mangana i kalcijuma, a igra i ključnu ulogu u kontroli telesne težine, piše "Žurnal nutrišn".

Ispitivanja su pokazala da je beli luk usko povezan sa sagorevanjem masnoće. Dokazano je da spojevi alicina prisutni u belom ruku stimulišu proces sagorevanja masti.

Stručnjaci ističu da svakodnevno konzumiranje belog luka predstavlja odličan način za uspešno mršavljenje. Beli luk je takođe prirodni diuretik i povećava proizvodnju urina u organizmu, što dovodi do gubitka masti.

Osim toga, beli luk uspešno pomaže u sagorevanju masnoće u pojasu stomaka, povećanjem potrošnje energije.

Posebno se preporučuje da se ujutru beli luk jede uz dodatak vode. U toplu vodu dodajte sok od limuna, beli luk i odmah popijte, savetuju stručnjaci i tvrde da ta kombinacija rezultira gubitkom telesne težine.

Istraživanja su takođe pokazala da beli luk kontroliše nivo holesterola u krvi. Dokazano je da konzumacija ove biljke direktno utiče na krvne sudove. Beli luk povećava nivo testosterona, što kod muškaraca daje više energije.

Takođe, beli luk je poznat i kao jak prirodni antibiotik i odličan je za detoksikaciju jer eliminiše toksine i poboljšava probavu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.