PROVERENO DELOVANJE: Ovaj tonik od 3 prirodna sastojka SPREČAVA RAK, leči bubrege i jetru! UKLANJA TOKSINE IZ TELA!
Cvekla, Foto: Printscreen

ISPROBAJTE

PROVERENO DELOVANJE: Ovaj tonik od 3 prirodna sastojka SPREČAVA RAK, leči bubrege i jetru! UKLANJA TOKSINE IZ TELA!

Reč je o namirnici koja je dostupna zimi pa je za ove hladne dane koji nose prehlade upravo ovaj sok najprikladniji

Objavljeno:

Cvekla je vrlo moćna namirnica, a činjenica da ima zagrevajuća svojstva čini je idealnom za zimske mesece. Jedinstvena je zbog visokog sadržaja antikancerogenih stvari i karotenoida te je sjajan izvor folne kiseline.

Cvekla je prepuna antioksidanata koji štite organizam od prevremenog starenja i pomažu u borbi protiv mnogih bolesti, a u kombinaciji s šargarepom i jabukom može učiniti mnogo za vaše zdravlje. Naime, recepturu ovog soka čine dve šargarepe, cvekla i jabuka.

Najbolje je cveklu iscediti pomoću sokovnika te dobiveni sok ostaviti da odstoji sat vremena u staklenoj čaši u hladnjaku. Nakon toga joj dodajte isceđen sok od šargarepe i jabuke. Dobivenom napitku nemojte ništa dodavati, već ga pijte oko pola sata pre doručka.

Važno je da ne pomešate sve sastojke odjednom. Prvo se priprema sok od cvekle koji mora odstajati neko vreme u hladnjaku u otvorenoj staklenci. Tako se eliminiraju neke štetne supstance cvekle koje mogu izazvati mučninu, povraćanje, vrtoglavicu. Kada ove supstance dođu u reakciju s kiseonikom, gubi svoja svojstva i ne izazivaju nuspojave.

Ovaj će zdravi napitak prevenirati razvoj raka te sprečiti oboljenja jetre, bubrega, pomoći će u lečenju čira te ojačati imunitet. Ukloniće toksine iz tela, a popraviće se i vaš zadah. Izvrstan je za žene jer ublažava menstrualne bolove. Popravlja krvnu sliku i normalizuje stanje krvnih žila.

BONUS VIDEO:

ZA MALO DA ISPUSTI GAJBU PIVA I OSTANE BEZ PRIJATELJA! Više sreće nego pameti (VIDEO)

bhmagazin.org/dnevno.hr


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.