21 DAN JE GLADOVALA: Dijeta je uništila OBOLJENJE s kojim se dugo borila, a i telo joj je izgledalo FANTASTIČNO!
Alana Ketler, Foto: Printscreen/facebook

USPELA JE!

21 DAN JE GLADOVALA: Dijeta je uništila OBOLJENJE s kojim se dugo borila, a i telo joj je izgledalo FANTASTIČNO!

Striktno se držala malog broja namirnice koje je mogla da konzumira

Objavljeno:

Alana Ketler iz Kanade nije jela 21 dan nakon što se dve godine borila sa povišenom količinom kandide u organizmu. Posle višestrukih pokušaja da je se otarasi uz pomoć tradicionalne i alternativne medicine, ovo je bio poslednji pokušaj koji je da dao neverovatne rezultate.

Alana je saznala za "Master Fast System" koji preporučuje da se najveći broj namirnica izbaci iz ishrane na 40 do 108 dana. Kanađanka je smatrala da je to predug period koji neće moći da izdrži, pa se odlučila na 21 dan.

U toku ove neobične dijete jedino što je smela da unosi je miks grejpa i limuna, čajeve, specijalne vrste pudinga - njena "ishrana" je najvećim delom bila u tečnom stanju.

"Izbaciti hranu na određeni period je jako teško, ali nisam bila gladna. Više sam mentalno bila vezana za hranu. Ovaj način života je potpuno pročistio moj ogranizam i ubrzao metabolizam i sistem za varenje", objasnila je Alana.

Kako je objasnila Kanđanka, važno je da svako u skladu sa svojim zdravstvenim stanjem izuči "Master Fast System" i da ga u dogovoru sa svojim lekarom primeni na određeni broj dana kako bi postigao želje rezultate.

BONUS VIDEO: JADNA MALA KUCA! Zatvorili je u kuću i zabarakadirali prozore kao da je u zatvoru! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.