POMEŠALA JE 2 KAŠIKE SODE BIKARBONE SA VODOM: Namazala je smesu na lice i ZALEDILA se kad je videla rezultat!
Soda bikarbona, Foto: Printscreen

otkrovenje

POMEŠALA JE 2 KAŠIKE SODE BIKARBONE SA VODOM: Namazala je smesu na lice i ZALEDILA se kad je videla rezultat!

U borbi protiv celulita, bubuljica, upornih bora ili kod uklanjanja dlaka sa vašeg lica, soda bikarbona za lice može biti odličan savezni

Objavljeno:

Soda bikarbona za lice vam može pomoći da se rešite bubuljica ukoliko imate problem i javljaju se često na vašem licu. I ako ovaj jednostavan kućni lek možda neće biti toliko delotvoran kao neki od profesionalnih proizvoda za lečenje akni na tržištu, još ima svojih prednosti.

Soda bikarbona za lice se koristi jer uklanja suvišne masnoće koje dovode do pojave mitesera i izbijanja bubuljica na licu. Takođe ima blago protivupalno i antiseptičko dejstvo koje pomaže kod smanjenja veličina bubuljica. Kada se pomeša sa vodom, soda formira finu glatku smesu koja pomaže da očisti i kao piling kože lica, uklanja višak masnoće, prljavštinu i mrtve ćelije kože.

Pomešajte dve kašike sode sa dve kašike vode sve dok se ne formira fina glatka smesa. Ako želite, dodajte čašu soka od limuna (limunska kiselina u limunovom soku takođe deluje kao eksfoliator i pomaže kod isušivanja bubuljica).Umijte se toplom vodom i nanesite vaše sredstvo za čišćenje na kožu napravljeno od sode. Nežno umasiravati u kožu pomoću malih kružnih pokreta – izbegavajte pranje previše. Skinuti masku s lica toplom vodom.

Stoga je dobra ideja testirati tretman pre korišćenja na licu na koži, na podlaktici. Ako osetite bilo kakve negativne nuspojave, nemojte nastaviti.

Čak i ako ne doživite negativne nuspojave, izbegavajte previše često da koristite. Tokom vremena, kada koristite sodu bikarbonu za lice može uznemiriti pH ravnotežu vaše kože, što može dovesti do rasta bakterija i veće pojave bubuljica. Stoga, nemojte je koristiti na koži više od dva puta nedeljno.

BONUS VIDEO: NASER ORIĆ ME JE HAPSIO, GIŠKA JE BIO SA MNOM! Vuk Drašković otkriva sve TAJNE 9. marta

(Espreso.co.rs / Minutzamene.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.