PREMA NOVIM ISTRAŽIVANJIMA: Žene su dva puta srećnije kada su slobodne
Singl žene su srećnije, Foto: Printscreen

ŠTA ĆE VAM VEZA?

PREMA NOVIM ISTRAŽIVANJIMA: Žene su dva puta srećnije kada su slobodne

Mnogi muškarci danas smatraju žene objektima i tretiraju ih sa manje ili sa nimalo poštovanja

Objavljeno:

Muškarci, ako mislite da sve žene žele da budu u vezi – grešite.

U suštini, studije su otkrile da su žene najsrećnije kada su slobodne. Mnogi muškarci danas smatraju žene objektima i tretiraju ih sa manje ili sa nimalo poštovanja , nego što je to bio slučaj u prošlosti. Muvanje okolo je postalo normalna stvar, a napuštanje veze bez ikakvog objašnjenja je takođe nešto što mnogi muškarci rade. Njihov smisao muškosti ih je učinio da veruju da žene traže srodne duše i da im je potrebna veza da bi se osećale zaštićeno i srećno.Ali, oni greše.

Izveštaj je otkrio da su 61% žena u Britaniji srećnije kada su slobodne u odnosu na 49% muškaraca.32% žena između 45 i 60 godina su izjavile da su srećnije kada su slobodne u odnosu na 19% muškaraca koji su bili srećniji kada su slobodni.

Štaviše, istraživanja su pokazala da 75% žena čak i ne traže vezu. Koji je razlog tome ? Postoji mnogo razloga koji objašnjavaju zašto su žene srećnije kada su slobodne.Jedan bi mogao biti taj da su slobodne od posvećenosti i truda koja je potreban da se uloži u vezu. Drugi razlog bi mogao biti sav taj novac koji sačuvaju kada su slobodne.U suštini, jedna kanadska studija je otkrila da prosečni troškovi jedne veze koja dovodi do braka iznosi oko $66,444 – ovaj novac je bio uložen u plaćanje na sastancima, poklonima, odmorima itd. Dakle, sledeći put kada se osjećate usamljeno setite se svih onih 75% žena koje srećno uživaju u svom slobodnom životu!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/novipočetak)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.