EVO KAKO SE REŠITI BOLA U LEĐIMA PRIRODNIM PUTEM: Ova biljka odnosi bol u 95% slučajeva!
Leči bol u leđima, Foto: Printscreen

obavezno probajte!

EVO KAKO SE REŠITI BOLA U LEĐIMA PRIRODNIM PUTEM: Ova biljka odnosi bol u 95% slučajeva!

Ovo je neverovatno moćno i klinički dokazano rešenje koje smanjuje akutnu bol

Objavljeno:

Bol u kičmi je jedan od najučestalijih zdravstvenih problema današnjice, te se procenjuje da 80% populacije tokom svog života ima barem jednom bolove u leđima ili donjem delu karlice. Ovo je neverovatno moćno i klinički dokazano rešenje koje smanjuje akutnu bol.

Biljka gavez, koja raste na vlažnim livadama, poljima i jarcima u blizini voda, može olakšati život milionima ljudi koji muku muče s bolovima u leđima, tvrde naučnici.

Mast koja sadrži ekstrakt ove biljke slične beloj repi uspela je tokom testiranja za pet dana u potpunosti izlečiti bol u leđima.

Naičnici su ispitivali 120 osoba s bolovima u donjem i gornjem delu leđa. Polovini ispitanika dali su mast od gaveza koju su u periodu od pet dan trebali mazati tri puta dnevno na leđa, dok su ostali dobili lažnu mast.

Nijednoj grupi nije rečeno što koriste. Nakon pet dana intenzitet boli kod osoba koje su mazale lažnu mast smanjila se za 39 posto, što naučnici objašnjavaju željom da se osećaju bolje. Ali osobe koje su bolna mesta mazale gavezovom mašću priznale su da je bol manja za čak 95 posto.

Gavez takođe deluje jako brzo, već nakon sat vremena od nanošenja. Istraživanje su proveli naučnici s Nemačkog sportskog univerziteta u Bonnu, a rezultati su objavljeni u British Journal of Sports Medine. ’Ekstrakt korena gaveza je neverovatno moćan i klinički dokazano smanjuje akutnu bol’, stoji u objašnjenju rezultata istraživanja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.