BELINDA (40) SADA IZGLEDA MLAĐE NEGO KADA JE IMALA 20 GODINA: Otkrila je CAKU ZLATA VREDNU! (FOTO)
Belinda Norton iz Australije, Foto: Printscreen/ Instagram/ belinda.n.x

LOGIČNO JE!

BELINDA (40) SADA IZGLEDA MLAĐE NEGO KADA JE IMALA 20 GODINA: Otkrila je CAKU ZLATA VREDNU! (FOTO)

Njene pomalo nestandardne metode uspele su da je podmlade dvadesetak godina!

Objavljeno:

Belinda Norton iz Australije podelila je savete koji njoj pomažu da ostane mladolika u četrdesetim. Ova četrdesetjednogodišnja mama dvoje dece izgleda upola mlađe a ovo su njene tajne dobrog izgleda:

Belinda smatra da je za dobar izgled osim kvalitetne hrane i pića, potrebno negovati i zdrav razum i pozitivno razmišljanje.

foto: Printscreen/ Instagram/ belinda.n.x

Neki njeni saveti su pomalo neobični, poput onog da se mora izbegavati ispijanje pića na slamčicu jer se tako stvaraju bore oko usana.

Ona smatra da je pozitivne misli i izlasci sa prijateljicama čine mladolikom.

"Ništa te tako ne podigne kao dobra trač partija sa drugaricom, zajednički odlazak u teretanu ili večernju šetnju. Ženama su potrebne najbolje drugarice, jer su one najbolja antistres terapija koju jedna žena može poželeti!"

Kada je hrana u pitanju Belinda savetuje:

"Jedite zdravu hranu koja hrani i neguje vaše telo. Jedite šest obroka dnevno ali da porcija na tanjiru bude veličine vaša dva dlana."

Ona se kune u borovnice i jede ih svakodnevno, smatrajući da njima duguje svoju mladolikost. Kaže da su pune antioksidanasa, te da poboljšavaju kvalitet krvi i sprečavaju kardiovaskularne bolesti. Zdrava krv znači uspešna borba sa svim bolestima, tvrdi Belinda.

foto: Printscreen/ Instagram/ belinda.n.x

Pored borovnica, Belinda jede spanać, badem, losos i ostalo povrće. Industrijski obrađenu hranu ne jede, a brojanje kalorija smatra pogrešnim načinom držanja dijete.

Belinda smatra da je za telo izuzetno bitno da dobija dovoljne količine vode. Savetuje da se pre svakog jela popije velika čaša vode, a da se iz ishrane izbace sokovi i alkoholna pića.

Što se tiče nege kože, Belinda savetuje da izbegavate "prženje" na suncu, da se redovno skida šminka sa lica pre spavanja, a piling da se radi svaka tri dana.

Zaštitna krema i naočare za sunce su obavezni!

foto: Printscreen/ Instagram/ belinda.n.x

Kada je vežbanje u pitanju, Belinda savetuje ljude da smanje trčanje jer to izaziva "stres u telu". Od fizičke aktivnosti praktikuje pešačenje, biciklizam i dizanje tegova.

Belinda savetuje sve one koji žele da budu mladoliki kao ona da: uzimaju suplemente za jačanje kose i noktiju, da praktikuju jogu i meditaciju, da imaju pozitivne misli, slušaju umirujuću muziku, te da idu u duge šetnje.

Majka dvoje dece kaže da mladolikost podstiče i kupanje u kadi, čitanje knjiga pre spavanja,izbegavanje socijalnih mreža i slatkiša, te obezbeđivanja telu dovoljno sna!

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.