TAKO JE JEDNOSTAVNO, A NISMO ZNALI: Prirodan način uklanjanja BAKTERIJA u ŽELUCU i to za 2 DANA!
Smokve u maslinovom ulju, Foto: Printscreen

BIĆETE PUNI ENERGIJE

TAKO JE JEDNOSTAVNO, A NISMO ZNALI: Prirodan način uklanjanja BAKTERIJA u ŽELUCU i to za 2 DANA!

Srećom, mi smo saznali za prirodni lek koji vam može pomoći!

Objavljeno:

Došlo je vreme kada sve veći broj ljudi ima problema sa bakterijama u želucu, te zbog uzimanja antibiotika koji i nemaju baš nekog posebnog učinka, proces lečenja je dug i poprilično težak.

Srećom, mi smo saznali za prirodni lek koji vam može pomoći!

Ukoliko biste iskombinovali smokve sa maslinovim uljem, dobili ste najmoćniji lek koji možete primenjivati u ovu svrhu! Priprema leka je i više nego jednostavna, tako da ako želite da rešite svoj problem, odmah započnite sa pripremom.

Priprema:

U čistu staklenu teglu stavite smokve sve do vrha, pa onda po njima sipajte maslinvo ulje (najbolji učinak bi bio kada biste koristili domaće ne prerađeno ulje). Takođe, bilo bi dobro kada biste i smokve iseckali na četiri dela, kako bi se u njim upilo ulje.

Staklenku zatvorite i pustite sve da stoji barem 40 dana. Nakon tog perioda, svako jutro pre na tašte uzimajte po jednu smokvu, a poželjno je uz smokvu uzeti i žličicu maslinovog ulja u kojem se nalaze smokve.

Za što bolji efekt lečenja potrebno je uz ovaj lek uskladiti i ishranu. Trudite se jesti kuvanu i laganu hranu bez previše začina, naročito onih ljutih i paprenih. Izbegavajte jesti kiselo, masnu hranu posebno suhomesnate proizvode.

Hranu pripremajte na maslinovom ulju, koje je prirodno i ne prerađeno. Gledajte da jedete što više svježe hrane, povrća i voća.

Maslinovo ulje i smokve, pored bakterija u želucu Ieče i mnoge druge bolesti. Tako je poznato da ova kombinacija prirodnih resursa uspešno leči neplodnost, hemoroide, crevna oboljenja, zatvor, bronhitis, astmu i druge bolesti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / 5do12.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.