LEKARI UBEĐENI DA ALUMINIJUMSKA FOLIJA LEČI: Od bolova u leđima, do gripa i prehlade, a EVO NA KOJI NAČIN!
Mnogi alternativni lekari tvrde da aluminijska folija može biti odlična zamena za štetne i skupe lekove, Foto: Printscreen/wikiHow

probajte!

LEKARI UBEĐENI DA ALUMINIJUMSKA FOLIJA LEČI: Od bolova u leđima, do gripa i prehlade, a EVO NA KOJI NAČIN!

Ruski i kineski iscelitelji već godinama koriste njena svojstva uz čiju pomoć na jednostavan i prirodan način uklanjaju razne zdravstvene tegobe

Objavljeno: 22:35h
  • 55

Mnogi alternativni lekari tvrde da aluminijska folija može biti odlična zamena za štetne i skupe lekove.

Ruski i kineski iscelitelji već godinama koriste njena svojstva uz čiju pomoć na jednostavan i prirodan način uklanjaju razne zdravstvene tegobe.

Čak se i psihoterapeut Wilhelm Reich, učenik poznatog i cenjenog austrijskog neurologa i utemeljitelja psihoanalize S. Freuda, u nekoliko svojih stručnih dela osvrnuo na praksu i način ove vrste lečenja.

Prema dugogodišnjem iskustvu alternativnih lekara, aluminijumska folija vrlo efikasno i brzo može eliminisati...

bolove karlice, vrata, ruku, kolena, stopala, zglobova

bolove u mišićima

posedice upalnih procesa

postoperativne ožiljke

opekotine

Ruski naučnik A.V. Skvorcov sledećim rečima opisuje njenu čudesnu moć:

"Kod isceljenja, često se koriste posebna energostruktuirajuća sredstva, kao što su proizvodi od aluminijumske folije. U ljudskom organizmu postoje posebne matične stanice, koje se neprestano prožimaju s matičnim poljem Zemlje.

Iz različitih razloga, ovo polje se deformira, usled čega se narušava i energetska prehrana matičnih stanica. Površina folije odražava matično polje Zemlje i kao ogromno fokusirajuće povećalo, pojačava ga nekoliko puta, što omogućuje da se povrati poremećena interakcija između stanica i matičnog polja.“

Folija u brobi bolova u prstima
Folija u brobi bolova u prstimafoto: Printscreen/wikiHow

Oblozi protiv bolova u mišićima i zglobovima

Prema uputstvima kineskih, ali i mnogih drugih alternativnih lekara, aluminijumska folija se u svrhu lečenja upotrebljava spoljnom terapijom.

Ovim tretmanom moguće je ublažiti mnoge tegobe, poput bolova u vratu, leđima, rukama, nogama i zglobovima. Učinkovita je i kod išijasa, reumatoidnog artritisa, gihta, bolova u peti (petnog trna). Dokazano ublažava i bolove na postoperativnim ožiljcima.

Primena:

Položite aluminijumsku foliju na bolno mesto i učvrstite zavojem ili flasterom. Ostavite da deluje ceo dan ili tokom noći.

U slučaju da se radi o bolovima ruke, lakta, kolena, noge ili prstiju, foliju možete sasvim omotati oko ekstremiteta i takođe učvrstiti zavojem, flasterom ili običnom lepljivom trakom.

Terapiju provodite u razdoblju od 10-12 dana, nakon čega je potrebno napraviti pauzu od 1-2 sedmice.

Ako se tegobe nastave, terapiju možete ponoviti.

Tretman protiv gripe i prehlade

Aluminijska folija može biti odličan saveznik u borbi protiv infekcija.

Tretmanom aluminijskom folijom kojim možete u samo nekoliko dana, bez nepotrebnog korištenja štetnih lekova, nadjačati čak i jaku prehladu.

Tretman protiv upala trebate provoditi na sljedeći način: Foliju omotajte oko stopala u 5-7 slojeva, a između svakog sloja folije stavite pamučnu tkaninu ili papir.

Ovaj oblog ostavite da djeluje oko sat vremena, a potom ga skinite. Nakon 2 sata, stavite novi oblog koji takođe ostavite da deluje sat vremena. Sledi druga pauza od dva sata, a potom stavite i posljednji, treći oblog. Lečenje traje sedam dana.

Svejedno je koju stranu folije koristitite - jednako su delotvorne.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/alternativa-za-vas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media