Ako osetite neki od ovih bolova morate pod hitno kod lekara (GIF)

VAŠ KUĆNI DOKTOR

Ako osetite neki od ovih bolova morate pod hitno kod lekara (GIF)

Postoje stvari koje nikako ne biste smeli da ignorišete, jer ne samo da vam mogu ugrozitei zdravlje već mogu da vam ugroze i život
Objavljeno:

Vaše zdravlje je najvažnije, i to što ponekad pritrpite neki bol je u redu. Međutim, postoje momenti kada ne smete zanemarivati bol koji osećate. Čokolada leči kašalj i bol u grlu brže od svih lekova (GIF) 1. Iznenadna i jaka glavobolja Ako ne patite od migrena i retko se susrećete sa glavoboljom, nagla i nepodnošljiva bol u glavi bi mogla biti posledica pucanja vene u mozgu i zato odmah potražite pomoć kako biste uklonili sumnju na opasan zdravstveni problem.

2. Bol u grudima koji se širi Ako se nagli osećaj bola širi prema vašim ramenima, levoj ruci ili vilici, to može da bude jedan od znakova srčanog udara. 3. Bol koji počinje u donjem delu leđa i prelazi u noge Kada je propraćen osećajem slabosti ili oduzetosti u nogama, i gubitkom kontrole nad mokrenjem onda upućuje na takozvani sindrom konjskog repa, ozbiljno uklještenje narava na dnu leđne moždine.
4. Konstantno bockanje u stopalima Ovi trnci uz koje dolazi i osećaj utrnulosti spadaju u skup tihih znakova dijabetesa. Zapravo radi se o oštećenju narava nastalom zbog visokog nivoa šećera u krvi. 5. Bol u trbušnoj duplji koji počinje u predelu pupka. Nakon čega se širi prema donjem desnom delu trbušne duple, i znak je upale slepog creva koja se mora rešiti hitnim operativnim putem. Obično je popraćeno temperaturom i povraćanjem, ali čak i ako te simptome nemate i samo osećate bol, odmah se obratite lekaru.
6. Grčevit bol u nogama Niste se povredili, ali osećate jak bol u nogama, pogotovo u bedrima ili potkolenicama. Uz bol se pojavljuje crvenilo, otoci i bolna mesta su topla na dodir. Postoji mogućnost da imate duboku vensku trombozu i da vam je oštećena venska cirkulacija. Ne masirajte i ne dirajte bolna područja i odmah se obratite lekaru koji će vas poslati na potrebna istraživanja. Osim venske tromboze, proširene vene su takođe, veliki problem koji muči svaku drugu ženu. (Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.