ZA TRI DANA ŽIVOT JOJ JE POSTAO PAKAO: Otišla je da istetovira obrve i bila prezadovoljna, A ONDA...
Kaje se što je radila tretman, Foto: Giphy

postoji nekoliko razloga

ZA TRI DANA ŽIVOT JOJ JE POSTAO PAKAO: Otišla je da istetovira obrve i bila prezadovoljna, A ONDA...

Bila je prestravljena

Objavljeno:

Rešila je da progovori o svom traumatičnom iskustvu kako bi upozorila druge žene. Pre nego što se odlučite na trajno iscrtavanje obrva, pogledajte ovaj prilog.

Jedna žena iz Detroita koja je želela da ostane anonimna, doživela je traumu nakon tretmana trajnog iscrtavanja obrva mikroblejding metodom.

U TV prilogu je izjavila da je u početku bila jako zadovoljna rezultatima i da je mislila da je za 250 dolara dobila odličnu uslugu. Ali, onda je primetila da predeo oko obrva svakim danom postaje sve crveniji. Nakon nekoliko dana primetila je izrasline i počelo je mnogo da je boli i otiče. Posetila je urgentni gde su joj dali antibiotike, ali stanje joj se samo još više pogoršavalo.

- Bila sam prestravljena. Lice mi je oticalo i oči su mi se zatvarale. Kada sam otišla u urgentni dali su mi antibiotike i steroide i zadržali tri dana u bolnici - rekla je.

Njen dermatolog dr Stiven Gretkin, rekao je da postoji nekoliko razloga za ovakvu reakciju njene kože. Postoji šansa da je alergična na mastilo kojim su je tetovirali i na nešto čime su joj pripremali kožu za tretman. Takođe, može biti i da nije dobro održavala higijenu tog područja pa je zato došlo do infekcije.

Preselo joj ulepšavanje
Preselo joj ulepšavanje foto: Print Screen Youtube

- Sada se kajem što sam radila taj tretman. To je samo fizički izgled. Želite da izgledate dobro, a ne razmišljate o posledicama - rekla je očajna žena nakon svega.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/prevention.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.