NA OVOJ SLICI KRIJE SE REDAK SIMPTOM RAKA DOJKE! Svaka žena mora ovo da zna! (FOTO)
Lekari su joj rekli dijagnozu – u pitanju je zaista bio rak, Foto: Profimedia

uz pomoć hemioterapije i radioterapije izborila se sa rakom

NA OVOJ SLICI KRIJE SE REDAK SIMPTOM RAKA DOJKE! Svaka žena mora ovo da zna! (FOTO)

Claire Warner je imala samo jedan simptom – rupicu ispod leve dojke

Objavljeno:

Simptomi raka dojke mogu biti vrlo očigledni, poput grudvice na grudima, ali mogu da budu i potpuno zanemarljivi, kao na primer osip.

Claire Warner je imala samo jedan simptom – rupicu ispod leve dojke. Sudbina je htela da baš u tom trenutku naiđe u novinama na tekst o raku dojke pa je odlučila da proveri o čemu se radi.

Lekari su joj rekli dijagnozu – u pitanju je zaista bio rak. Sa njim se izborila uz pomoć hemioterapije i radioterapije, a njena fotografija na Facebooku postala je viralna.

- Nisam ni sanjala da ću ikad u životu postaviti ovakav status i fotografiju na Facebooku. Ali, molim vas, pročitajte i još važnije, pogledajte. Ovo je slika moje leve dojke. Mala modrica je mesto biopsije. Rupica koja jedva da se vidi sa leve gornje strane je redak simptom raka dojke. Trepnite i nećete ga videti.Ja sam ga primetila zahvaljujući tekstu na koji sam naišla na Facebooku. Jedna sam od sretnica jer sam ga uhvatila u ranoj fazi i imam sve osnove da verujem da ću se izvući. Kvržica u mojoj dojci postoji iako je ne vidim i ne osećam. Ne osećam se loše. U suštini mi nije ništa osim što imam rupicu na grudima. Molim vas, dobro posmatrajte sebe i terajte svoje voljene da se pomno pregledaju. Ako sam ovom slikom pomogla samo jednoj osobi, moj cilj je ostvaren – napisala je Claire uz fotografiju.

Osip na dojci
Osip na dojci foto: facebook

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/aura.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.