PIĆE OD 0 DINARA ĆE VAM REŠITI 7 ZDRAVSTVENIH PROBLEMA: Oslobodiće telo od TOKSINA, A HRONIČNI PROBLEMI ĆE NESTATI
Napitak od 0 dinara, Foto: Pixabay.com

neverovatno

PIĆE OD 0 DINARA ĆE VAM REŠITI 7 ZDRAVSTVENIH PROBLEMA: Oslobodiće telo od TOKSINA, A HRONIČNI PROBLEMI ĆE NESTATI

Ne trebaju vam skupi preparati!

Objavljeno: 20:41h

Voda je izvor života i zdravlja, pa ne čudi da svakog dana trebamo popiti šest do osam čaši vode kako bi održali zadovoljavajuću hidriranost.

Ako vodu prokuvate pa ispijate u toplom ili vrućem obliku u telo unosite napitak bez teških metala i drugih štetnih tvari koji se mogu naći u vodi iz pipe, a koji se nakupljaju u organizmu i uzrokuju velik niz problema.

Evo kakav sve uticaj ima topla ili vruća voda na naše telo: 1. Ispijanje jedne šoljice tople vode svaki dan pročišćuje kožu, pa se preporučuje osobama koje imaju problema s isušenošću i aknama. 2. Topla voda opušta mišiće, pa se njeno ispijanje nameće kao odlično rešenje za suzbijanje menstrualnih grčeva.

'Vruća voda podstiče rad metabolizma i cirkulacije, pročišćuje kožu lica i tela pa se smatra saveznikom ženske lepote.'

3. Ujutro pre jela i pola sata nakon obroka šoljica vruće vode potiče rad probave i rešava probleme sa naduvanjem i bolnim nakupljanjem gasova. 4. Ispijanje vruće vode pomaže kod mokraćnih infekcija, pa smanjuje gorušicu. 5. Redovmo ispijanje tople vode pojačava cirkulaciju, znojenje i izbacivanje toksina iz tela čime se rasterećuje rad jetre i bubrega. 6. Popijete li šoljicu vruće vode sat vremena nakon obroka ubrzat ćete metabolizam i potaknuti sagorevanje kalorija.

7. Redovna konzumacija vruće vode pomaže kod astme i štucavice, a daće vam i dodatnu snagu kad patite od prehlade ili kašlja.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Zadovoljna.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.