SVI ZNAMO DA ZA ARTRITIS NE POSTOJI LEK! Ovo su praktični saveti i NAMIRNICE koje će vas SPASITI! (FOTO)
Foto: Ayurmed.net

OBAVEZNO PROUČITE

SVI ZNAMO DA ZA ARTRITIS NE POSTOJI LEK! Ovo su praktični saveti i NAMIRNICE koje će vas SPASITI! (FOTO)

Ove stvari imaju odlično delovanje, zbog čega smanjuju hroničnu upalu u telu, a rezultat su ublaženi simptomi artritisa...

Objavljeno: 19:58h

Artritis je kronična upala zglobova, a glavni simptomi su naticanje zglobova, bolovi i osetljivost u zglobovima. Za artritis nažalost ne postoji lek, ali postoje načini da se ublaže simptomi.

Donosimo vam začine za koje je dokazano da imaju odlično delovanje, zbog čega smanjuju hroničnu upalu u telu, a rezultat su ublaženi simptomi artritisa.

Ipak, pre nego što započnete sa svakodnevnom konzumacijom ovih začina, se svakako posavetujte sa lekarom, naročito ako patite od bolesti srca.

Đumbir

Đumbir
Đumbir foto: Profimedia

Đumbir ima odlična protivupalna svojstva, a dosadašnja istraživanja su pokazala da pomaže u ublažavanju simptoma artritisa.

Kurkuma

Kurkuma
Kurkuma foto: Profimedia

Glavni lekoviti sastojak kurkume je kurkumin, a za njega je poznato da ima odlična protuupalna i antioksidacijska svojstva.

Cimet

Cimet
Cimet foto: Shuterstock

Odličnog ukusa i zamamnog mirisa, a ujedno i lekovit. Istraživanja su pokazala da osobe, koje svakodnevno konzumiraju 1 kašičicu cimeta u razdoblju od 90 dana, osećaju smanjene simptome artritisa.

Beli luk

Beli luk
Beli luk foto: Profimedia

Za beli luk je poznato da ima moćna protivupalna svojstva i da može ublažiti simptome artritisa. Daje najbolje rezultate kada se konzumira sirov.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / CentarZdravlja.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.