KAMEN U ŽUČI JE BOLAN, a uz pomoć PRIRODNOG LEKA - NESTAĆE kao rukom odnesen!
Foto: Pixabay

DOBRA MEŠAVINA

KAMEN U ŽUČI JE BOLAN, a uz pomoć PRIRODNOG LEKA - NESTAĆE kao rukom odnesen!

Šestonedeljna terapija ovim sokom pomogla je u svim slučajevima

Objavljeno:
  • 35

Interesantno je da od kamena u žuči više boluju žene nego muškarci. Simptomi su: gorka sadržina pri podrigivanju i povraćanju, žestoki bolni grčevi koji se ispod desnog rebarnog luka šire do srca i jaka mučnina. Pošto na raspolaganju imamo toliko lekova iz Božje apoteke, operacija nije uvek neophodna.

Šestonedeljna terapija sokom od rotkve pomogla je u svim slučajevima, osim kada je bila reč o nerastvorljivom kamenu, koji se pojavljuje veoma retko. U ovakvom slučaju operacija je neizbežna.

PRIPREMA:

Rotkva se iscedi u sokovniku koji se koristi u domaćinstvu. Terapija počinje sa 100 g ujutro, natašte, i postepeno se u roku od tri nedelje količina povećava na 400 g, da bi se, opet u roku od tri nedelje, vratilo na količinu od 100 g. Sok od rotkve se ne sme piti ako bolesnik pati od upale želuca i creva!

Rotkvice
Rotkvice foto: Pixabay

Koliko brzo sok od rotkve može da rastvori kamen u žuči, pokazaće priča koja sledi.

Supruzi jednog bivšeg carsko-kraljevskog generala grada Trijenta operativnim putem su uklonili više kamenaca iz žuči. Bilo je i manjih i većih, i ona ih je svakome rado pokazivala, da bi ih na kraju ugradila u dršku noža. Jednoga dana, upravo kada je ljuštila rotkvu, dobila je posetu. Nož je odpožila u činiju sa rotkvom i posvetila se svom gostu. Kako je bila iznenađena kada je kasnije uhvatila dršku noža! Kamenci su netragom nestali iz nje - bili su rastvoreni u vlažnoj masi rotkve.

Dobra mešavina lekovitih biljaka od po 20 g bedrinca, dobričice, hmelja, petrovca, nane i pelena takođe leči kolike i kamen u žuči. Na litar hladnog vina od jabuke ili mošta od jabuke stave se tri velike kašike biljaka i sve se zagreva do ključanja, a onda se skloni sa vatre i ostavi tri minuta da odstoji. Tokom dana svakoga sata uzeti po jednu veliku kašiku, otprilike osam do devet puta ukupno. Pošto tečnost treba piti toplu, čuvati je u termos-boci.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/opusteno.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media