Godinama je stavljala GEL NA NOKTE: Posle ovog snimka će mnoge žene odustati od nadogradnje noktiju ZAUVEK (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

OPREZNO!

Godinama je stavljala GEL NA NOKTE: Posle ovog snimka će mnoge žene odustati od nadogradnje noktiju ZAUVEK (VIDEO)

Tina je godinama koristila gel

Objavljeno:

Jutjuberka Tina Jang podelila je sa svojim pratiocima snimak kako izgledaju nokti pod mikroskopom nakon nekoliko godina stavljanja gela na nokatnu ploču.

- Na jednoj ruci imam gel, dok na drugoj nemam ništa. Godinama koristim gel, a ne pamtim kad sam poslednji put stavila normalan lak. Zato sam odlučila da vidim šta se nalazi ispod noktiju. Nokti bez gela izgledaju poprilično oštećeno, vide se ogrebotine i koliko je nokat istanjen, međutim, ni sa gelom nije nešto bolja situacija. Šokirala sam se kad sam videla. Nokat sa gelom mi je prekriven sitnim dlačicama, pun je naslaga, ima mrtve kože. Ispod mojih noktiju kao da je ledeno doba - rekla je ona u svom videu, a prenosi "Dejli mejl".

Ona pre nego što nanese gel, kako kaže, očisti nokte, međutim, ogrebotine na njima, i da želi, ne mogu ni da se uklone.

- Tamo gde sam stavljala gel nokti su mi naduveni, nokatna ploča mi je uništena. Nanošenjem običnog laka, ne biste ovoliko uništavali nokatnu ploču. Međutim, nokti su uništeni zbog stavljanja i skidanja gela dugi niz godina - navela je ona.

Tina je dodala da su njeni nokti požuteli, kao i da korišćenjem acetona situacija još gora.

- Ako ne želite da dođete u ovu situaciju, ili prestanite da idete na manikir ili pravite pauzu. Tokom te pauze obavezno vodite računa i negujte što više možete. Nanosite ulje, radite piling prstiju... kako bi vaši nokti ponovo "prodisali" - zaključila je ona.

Ova Jutjuberka je poznata po tome da malo, malo objavi snimak kako neki deo našeg tela izgleda pod mikroskopom. Pre noktiju, snimila je kožu, oči i trepavice pre i posle šminkanja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Blic.rs/Dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.