Da li znate šta se dešava ako aluminijumsku foliju držite na zubima 1 sat? (FOTO)

BELI KAO SNEG

Da li znate šta se dešava ako aluminijumsku foliju držite na zubima 1 sat? (FOTO)

Kuhinjski trikovi su uvek delotvorniji, a pošto su neškodljivi možete ih lako isprobati
Objavljeno:

Mnogi su potvrdili da ovo deluje. Klasično izbeljivanje ne deluje podjednako na sve zube, pogotovo ako imate sivkaste (efekat bi bio zanemariv), dok kod žućkastih zuba je situacija drugačija. Čistite zube koncem? To vam može naneti više štete nego koristi! (FOTO) Danas se prodaje veliki broj raznoraznih sredstava za izbeljivanje, od kojih neke sadrže manje količine karbamid-peroksida, a za izbeljivanje koriste sitne čestice koje mehaničkim putem u dodiru sa gleđi vrše izbeljivanje.

Svakog jutra prala je zube ovim sredstvom, efekat je fantastičan! (VIDEO) (FOTO)​ Naravno, takvu pastu možete napraviti i sami: 1. Pomešajte malo sode bikarbone sa pastom za zube 2. Uzmite aluminijsku foliju, pa je presavijte u traku, širine i dužine koja odgovara vašim zubima 3. Dobijenu pastu nanesite na foliju i stavite na zube 4. Foliju sa pastom držite na zubima 1h
Za vidljivi učinak stavljajte pastu na zube dva puta dnevno u narednih 7 dana. Prve rezltate bi trebali da primetite nakon nekoliko dana, a ponekad se morate da čekate i nekoliko nedelja za to. Stomatolozi za sada kažu da ne postoje rizici kod izbeljivanja zuba, ali da bi trebalo da budete oprezni i da ne radite to stalno da se ne bi oštetila zubna gleđ. (Espreso.co.rs / Izvor: magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.