HOĆETE DA SMRŠATE, ALI VOLITE I ALKOHOL? Ovo piće SVI VOLE da piju izlasku, a pomaže pri MRŠAVLJENJU i snižavanju šećera u KRVI!
Foto: Profimedia

lepe vesti!

HOĆETE DA SMRŠATE, ALI VOLITE I ALKOHOL? Ovo piće SVI VOLE da piju izlasku, a pomaže pri MRŠAVLJENJU i snižavanju šećera u KRVI!

Sudeći prema najnovijih istraživanjima, šećer koji se prirodno pojavljuje u biljci plave agave, od koje se pravi tekila, ima brojne prednosti.

Objavljeno:

Ako želite da smršate, nutricionisti i fitnes treneri će vam sigurno reći da smanjite ili u potpunosti izbacite unos alkohola. Međutim, mnogo nas razmišlja o svojem zdravlju, kilogramima, ali i ne vidimo ništa loše u povremenoj čaši vina - ili džin toniku. Izgleda da stižu dobre vesti za ljubitelje alkohola - jedna studija povezala je tekilu i gubitak kilograma.

Prema izveštaju predstavljenom na sastanku American Chemical Society, tekila vam može pomoći i u snižavanju šećera u krvi. Tačnije, šećer koji se prirodno pojavljuje u biljci agave od koje se pravi tekila.

Ti šećeri se zovu agavini - nisu isti kao sirup agave - i nisu probavljivi, što znači da oni deluju kao dijetalna vlakna i neće povećati šećer u krvi.

Agavini su najbolji šećeri koji pomažu pri razvoju zdravog mikroba u ustima i crevima, a mogu da pomognu ljudima da se osećaju siti i samim time i manje jedu.

To ne znači da trebalo stalno da pijete tekilu kako biste izgubili kilograme, ali sledeći put na kad idete na piće, možda bi trebalo naručiti jednu iako ste na dijeti.

(Espreso.co.rs/RTL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.