Pila je 3 litra vode dnevno i uspela da reši 3 problema koji mnoge od nas muče
Foto: Thinkstock

ISPROBAJTE!

Pila je 3 litra vode dnevno i uspela da reši 3 problema koji mnoge od nas muče

Osećala se bolje već nakon prve sedmice

Objavljeno:

Sara Smih, (42) Britanka i majka dvoje dece, imala je svakodnevne glavobolje i lošu probavu.

Nakon preporuke doktora, odlučila se na eksperiment, pa je tokom 28 dana pila tri litre vode dnevno. Rezultati su bili neverovatni!

Nakon što su je godinama mučile glavobolje i loša probava, neurolog i nutricionista savetovali su joj da počne piti tri litre vode dnevno kako bi telo bolje funkcionisalo, prenosi Net.hr.

Sara je dan obično započinjala šoljom čaja, a vodu bi popila uz ručak i večeru – u proseku litru dnevno.

Kad je videla podatak da svaka peta žena ne unosi dovoljno vode u organizam, odlučila je da sprovede eksperiment i tokom četiri sedmice da unosi preporučenu količinu i vidi šta će se dogoditi. Iskustvo je opisala u "Dejli Mejlu".

Tri litre vode zvuče jako puno, zato se posavetovala s doktorom opšte prakse kako naglo povećanje unosa vode ne bi ostavilo zdravstvene posledice. Ohrabrio ju je preporukom da jednu litru popije ujutro, jednu u posepodnevnim satima i jednu uveče. Vaši bubrezi, koji filtriraju otpadne tvari iz krvi pre nego što ih pretvore u mokraću, brzo će osetiti korist.

Osećala se bolje već nakon prve sedmice. Već pri kraju druge sedmice primetila je da sedam dana nije imala glavobolje i da joj je probava radila puno bolje. Nakon četiri sedmice eksperimenta, njeno je lice izgledalo potpuno drugačije. Izgledala je kao druga žena. Tamni kolutovi oko očiju su potpuno nestali, kao i crvenilo. Koža joj je postala glatka gotovo kao kad je bila dete. Transformacija je bila zadivljujuća. Takođe se osećala zdravije, poletnije i mršavije, što je neverovatno jer nije ništa promenila u svojoj rutini osim količine vode koju je unosila.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.