Da lakše smršaš jedi ovo svako veče i mršavićeš u snu! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

nikad lakše

Da lakše smršaš jedi ovo svako veče i mršavićeš u snu! (FOTO) (GIF)

U krevet nikako nemojte ići gladni, ako kasno ogladnite ova namirnica će vas zasititi, ali i pomoći da smršate

Objavljeno:

Vaš horoskopski znak otkriva koji ste lik iz Igre prestola! (FOTO) (GIF)

Večernji obroci koji goje se posebno odnose na hranu s puno prerađenih ugljenih hidrata i skroba poput hleba, pirinča, krompira i pekarskih proizvoda s malo vlakana i puno šećera. Ovaj tip hrane ublažiće glad na neko vreme, ali kalorije koje ste uneli u telo se neće potrošiti, nego će ih za vreme spavanja telo ‚‚sakupiti" kao masnoću u telu.

Ipak, stručnjaci savetuju da se ne odlazi u krevet gladan. Kad vas u kasnim noćnim satima ulovi glad, bolje je posegnuti za hranom s visokim udelom proteina i malom količinom ugljenih hidrata.

foto: giphy

Zbog toga je idealna opcija par štapića (ili kuglica) movarele. Mocarela ima manje od 100 kalorija po kuglici ili štapiću, ali te male moćne grickalice pružaju neverovatnih šest grama proteina sa samo jednim gramom ugljenih hidrata, kao i dodatnim hranjivim materijama poput kalcijuma i vitamina D.

Plus, nećete morati da se brinete o prejedanju, budući da su u pitanju mala pakovanja.

foto: pixabay.com

Oni koji nisu tolerantni laktozu, ili ne vole mlečne proizvode, mogu se poslužiti s malo orašastih plodova i uzeti šaku badema ili oraha. Istina je da su orašasti plodovi jako kalorični i imaju visok udeo masnoća, ali oni će ublažiti glad i dati telu preko potrebne proteine, vitamin E, selen, magnezijum i druge hranjive materije. Samo pripazite na količinu, mala količina oraha će biti dovoljna telu da utaži glad.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: rd.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.