NAMAZALA JE BEBU KREMOM ZA SUNČANJE, I DESIO SE HOROR: Sada kaže da više NE VERUJE OVIM PREPARATIMA!
Foto: PRINT SCREEN FACEBOOK / REBECCA CANNON

obratite pažnju

NAMAZALA JE BEBU KREMOM ZA SUNČANJE, I DESIO SE HOROR: Sada kaže da više NE VERUJE OVIM PREPARATIMA!

Birajte proverene proizvode, uvek je bolji izbor krema koju ćete moći da namažete u debljem sloju, ali krema za koju znate da je - dobra!

Objavljeno:

Ako vam zvoni u desnom uhu, to može da znači samo jedno... (FOTO) (GIF)

Polako, ali sigurno približava se leto, a s njim i jedna letna opasnost - zaštita od sunca. I dok sunce kod još uvek nije toliko jako, u drugim krajevima sveta ponegde već i prži. Stoga je zaštita, posebno nežne dečje kože, imperativ svakog roditelja.

Takvim se savetom povela i mama male Kajli kada ju je namazala kremom, i to isključivo prema uputstvima. "Sprej naprskajte na dlan pa razmažite i dobro namažite na dečju kožu", pisalo je uz dodatak da je proizvod siguran i namenjen deci starijoj od 6 meseci, a reč o tipu spreja s aerosolom - tačnije, spreju ‚‚ Banana Boat Kids Continuous Spray Sunscreen, SPF 50".

Riječ je o spreju o kom se već pisalo, a to je dokaz da proizvođači ne preduzimaju baš ništa da ga povuku iz prodaje.

Ali iako ju je dobro namazala, još uvek nije povela na jako sunce, devojčica je odjednom počela da otiče, a na njenom licu su se pojavile grozne opekline. Umesto dana na suncu, proveli su dan u hitnoj, gde su shvatili da je istih slučajeva bilo i ranije.

Roditelji su obratili i proizvođaču, gde su im takođe priznali da njihovo dete nije jedino koje je od spreja s aerosolom zaradilo slične opekline, ali kako je napisala mama Rebeka Kanon - Ne čini mi se da će baš nešto preduzeti kako bi takve proizvode maknuli s polica. Pa ako neće oni - pokušaću vas upozoriti ja!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.