POSPANI STE I BEZ ENERGIJE? Kako se rešiti prolećnog umora uz wellgreen trio set!
Promo, Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

online kupovina

POSPANI STE I BEZ ENERGIJE? Kako se rešiti prolećnog umora uz wellgreen trio set!

Objavljeno:

Sa dolaskom proleća, mnogi od nas očekuju poletnost i energiju. Međutim, umesto toga, suočavamo se sa prolećnim umorom koji može smanjiti našu produktivnost i ometati svakodnevne aktivnosti. Ali ne brinite – postoji nekoliko načina da prevaziđete ovaj problem i povratite svoju vitalnost!

1. Unos potrebnih nutrijenata: Prolećni umor može biti posledica nedovoljnog unosa vitamina i minerala tokom zime. Zato je važno obratiti pažnju na ishranu i nadoknaditi potrebne nutrijente. Ipak, nekada je i pored zdrave ishrane potrebna dodatna suplementacija.

2. Aktivnost na otvorenom: Boravak na otvorenom i fizička aktivnost mogu pomoći u prevazilaženju umora. Šetnja na svežem vazduhu ili lagana fizička aktivnost podstiču cirkulaciju i poboljšavaju raspoloženje. Iskoristite sunčeve zrake i dopustite svom telu da apsorbuje vitamin D.

3. Hidratacija: Redovno hidriranje je ključno za održavanje energije i vitalnosti. Pobrinite se da pijete dovoljno vode tokom dana i dodajte voće i povrće koje sadrži visok nivo vode u ishranu. Za dodatnu podršku, koristite Wellgreen proizvode koji vam mogu pomoći da održite hidrataciju i vitalnost.

4. Suplementacija: Uzimanje dodataka ishrani može biti korisno ako vam nedostaje određenih vitamina i minerala. METABOMAX, IMUNOFIT kapsule su savršeni suplementi koji će vam pomoći da nadoknadite nedostatke i ojačate svoj imuni sistem. Uz METABOMAX ćete zadovoljiti 100% dnevnih potreba za vitaminima B9 i B12, dok će IMUNOFIT zadovoljiti vašu dnevnu potrebu za vitaminima C i D i zinkom.

5. Odmor i san: Ne zaboravite koliko je važan dobar san za vaše zdravlje i vitalnost. San je vreme kada se telo obnavlja, regeneriše i reguliše različite fiziološke procese. To je vreme kada se naše telo u svojoj beskrajnoj mudrosti samo “leči” i “popravlja”. FITOSAN kapsule mogu vam pomoći da se opustite i pripremite za miran san.

Ne dozvolite da vas prolećni umor savlada! Iskoristite sve zdravstvene prednosti koje vam ovi novi Wellgreen preparati nude i budite zdravi, snažni, puni energije i spremni na sve izazove sa kojima se svakodnevno suočavate.

Promo
Promofoto: Promo

Metabomax dostupan je po PROMO ceni od 1.984 rsd (umesto 2.480 rsd)! Iskoristite priliku i poručite OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Imunofit kapsule za jači imunitet poručite OVDE po akcijskoj ceni od 2.064 rsd.

Fitosan kapsule po sniženoj ceni od 2.256 rsd možete poručiti klikom OVDE ili putem telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

* Akcijske cene traju do 06.04.2024. godine.

(Espreso/ Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.